De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God."— Transcript van de presentatie:

1 Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God zien.

2

3 De heiligen ons voor gegaan, hebben hier niets verworven, maar zijn aan ‘t einde van de baan als vreemdeling gestorven. Maar zij geloofden dat Gods hand die hen tot daar geleid had in ‘t beter, hemels vaderland een plaats voor hen bereid had.

4

5 Niemand leeft voor zichzelf, niemand sterft voor zichzelf. Wij leven en sterven voor God onze Heer: aan Hem behoren wij toe, Hij die het licht dezer wereld is.

6

7 De driehoeken zijn het symbool van “Geloof, Hoop en Liefde” en vormen een doorkijk naar het nieuwe koninkrijk van Gods licht. Zij die ons zijn voorgegaan spreken en getuigen daar nog van om ons geloof te sterken.

8


Download ppt "Gedachteniszondag 23 november 2014 Matteüs 5 vers 1-10 Gelukkig wie nederig van hart zijn, want voor hen is het koninkrijk van de hemel en zij zullen God."

Verwante presentaties


Ads door Google