De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium."— Transcript van de presentatie:

1 Anouk van Dijk CO1C

2 Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium

3 Onderzoeksvraag(en): Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? Wat is het verschil?

4 Wat zijn je verwachtingen geweest? Druk  was op Lowlands ook Gezellig  leuke mensen, Guus meeuwis Vet  Within Temptation + Will and the people

5 Wat is je ervaring geweest? Het was er helemaal niet zo druk Gezellig gehad met vrienden + Guus was erg leuk Within Temptation + Will and the People heel vet!!

6 Wat is het verschil? Het enige verschil tussen mijn verwachtingen en ervaring is, is dat het een stuk minder druk was op Appelpop dan op Lowlands. Verder waren mijn verwachtingen gelijk aan mijn ervaringen.

7 Conclusie: Het was een super geslaagd festival met gezellige mensen en dat vrijwel helemaal aan mijn verwachtingen voldeed.


Download ppt "Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium."

Verwante presentaties


Ads door Google