De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Digislootjes. Inhoud De start van het project Wat hebben we allemaal gedaan Onze vragen De vragen over de kikkers Welke dieren leven er aan de rand van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Digislootjes. Inhoud De start van het project Wat hebben we allemaal gedaan Onze vragen De vragen over de kikkers Welke dieren leven er aan de rand van."— Transcript van de presentatie:

1 Digislootjes

2 Inhoud De start van het project Wat hebben we allemaal gedaan Onze vragen De vragen over de kikkers Welke dieren leven er aan de rand van de sloot Materialen Mening

3 De start van het project Geldbedrag Digitale spullen Digitale slootjes kist De natuur en digitale wereld samen

4 Wat we hebben gedaan: Vragen bedacht Sloot Vragen beantwoord Onderzoeken PowerPoint

5 Onze vragen Hoe lang, breed en groot zijn kikkers? Hoe reageert een kikker op aanraking? Wat voor diertjes leven aan de rand van de sloot.

6 Materialen Digitale camera Digitale microscoop Digitale mp3 speler Opslagbakjes Mappen

7 Vragen over kikkers Hoe lang, breed en groot zijn kikkers? Hoe reageert een kikker op aanraking? Maar……We konden ze niet vinden.

8 Welke dieren leven aan de rand van de sloot Antwoord: Zoet water garnaal Waterslak Watervlo Waterkever Schaatsenrijdertje Ruggezwemmertje

9 Bedankt Bedankt voor het kijken We vonden het leuk om te doen Het project was heel leerzaam! We hopen dat jullie het ook heel leerzaam vinden.


Download ppt "Digislootjes. Inhoud De start van het project Wat hebben we allemaal gedaan Onze vragen De vragen over de kikkers Welke dieren leven er aan de rand van."

Verwante presentaties


Ads door Google