De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het verschil tussen telefoon en e-mail. Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het verschil tussen telefoon en e-mail. Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan."— Transcript van de presentatie:

1 Het verschil tussen telefoon en e-mail

2 Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan praten. Het werkt over de hele wereld en elke abonnee heeft een 13 cijferig telefoonnummer. Als je dit nummer op je eigen telefoon intoetst zal de ontvanger gebeld worden. De nadelen hiervan zijn: Je weet niet of je iemand stoort als je belt, je kan je gesprekspartner niet zien, het is over grote afstanden vrij duur. Voordelen zijn er natuurlijk ook, je kan verschrikkelijk makkelijk iemand inlichten over een bepaalde situatie en dat je elkaar niet kan zien is soms ook wel prettig.

3 E-mail E-mail is een relatief nieuwe manier van communicatie. Het is een soort van post maar de tekst die je schrijft wordt met elektronische signalen van de ene naar de andere computer gestuurd. Er komt dus geen fysiek papier bij kijken. E-mailen kan met een programma als outlook doen maar er zijn ook veel internetgebaseerde programma’s die je alleen kan gebruiken als je op het moment in kwestie toegang hebt tot internet. De voordelen zijn bijna eindeloos maar de belangrijkste zijn: Het is ongeloofelijk snel als je iets verzend is het dezelfde minuut aan de andere kant van de aarbol, het is schriftelijk dove mensen kunnen het dus ook goed gebruiken, het is niet direct de ontvanger kan dus goed zijn/ haar tijd nemen om je boodschap te lezen en te beantwoorden. Nadelen zijn er natuurlijk ook, e-mail is veel minder persoonlijk dan bellen of met de hand een brief schrijven, omdat het niet direct is kan het een tijdje duren voordat je antwoord krijgt en je hebt er perse een computer met internetverbinding voor nodig en die zijn op veel plaatsen nogal moeilijk te vinden.


Download ppt "Het verschil tussen telefoon en e-mail. Telefoon Telefoon is het communicatiemiddel waarmee je elkaar met een telefoon kan oproepen en zo met iemand kan."

Verwante presentaties


Ads door Google