De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het onbekende paradijs in Letland

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het onbekende paradijs in Letland"— Transcript van de presentatie:

1 Het onbekende paradijs in Letland
Amatciems Het onbekende paradijs in Letland

2

3 Amatciems ligt 80 km van Riga, de hoofdstad van Letland en 12 km van Cēsis, een stadje met zo’n inwoners. Als je een huis wil kopen op een afgelegen en weinig bekende plek in de wereld, dan is dit uw stek! Voor minder dan euro kun je een huis kopen in een spectaculair natuurgebied van een onbeschrijflijke schoonheid.

4

5

6 Er zijn geen geplaveide wegen in Amatciems
Er zijn geen geplaveide wegen in Amatciems. De plaats waar een huis wordt gebouwd, wordt zorgvuldig uitgekozen opdat het huis zou kaderen in het bestaande landschap.

7

8 De bouwers moeten voldoen aan twee hoofdcriteria:
- Een huis mag het mooie natuurlijke landschap niet aan het oog onttrekken. - De bouwer moet ervoor zorgen dat de andere eigenaars van hun begroeid perceel en de natuurlijke zoetwaterreserve kunnen genieten.

9

10

11

12 Er worden drie structuren gebruikt: houten lijsten, boomstammen en metselwerk, aangevuld met gevels in natuursteen, decoratieve houten beplating, pleisterwerk en beschilderd glas voor de buitenmuren.

13

14

15 Voor elk huis zijn momenteel vier soorten dakbedekking toegelaten: strodak, boomstammen, aardewerk of cementtegels. Je bent echter niet beperkt in jouw keuze. Nieuwe ideeën zijn welkom…

16

17

18

19

20

21

22

23 Elk perceel is aangesloten op de openbare voorzieningen: waterleiding, riolering, elektriciteit en kabelnet.

24

25

26

27

28

29

30

31

32 Amatciems heeft enkel natuurlijke zoetwaterreserves: vijvers, meren en beken Die zijn allemaal met elkaar verbonden om elkaar te bevoorraden en overstromingen tijdens regenperiodes te vermijden.

33

34

35 De inwoners kunnen overal onbelemmerd herten, vossen, vogels en andere dieren in het wild bewonderen of door de begroeiing wandelen op zoek naar bessen en paddestoelen. Prachtige uitzichten op heuvels, velden en struikgewas die gevoelens van vrede en rust oproepen. Het dorp heeft mensen aangetrokken die prijs stellen op eenvoud en leven in de natuur. De gemeenschap Amatciems is volledig internationaal.

36

37

38

39

40

41

42 Een stek voor diegenen die bereid zijn om in de natuur te leven, harmonisch samen te leven met anderen en zo hun bestaan te actualiseren met de energieën van de natuurlijke aroma’s en klanken. Een stek voor diegenen die graag naar de vogels kijken, de dieren, de dageraden en de zonsondergangen, de maagdelijke wateren in de omgeving. Een stek voor diegenen die het zich kunnen veroorloven van de natuurlijke schoonheid van elke dag te genieten in de vier seizoenen van het jaar. Een natuurlijke manier van leven, een uniek project, een meesterwerk van een ecologisch genie: de heer Aivars Zvirbulis, die meent dat leven in de stad tijdverlies is. Aivars Zvirbulis

43

44 Amatciems is een residentiële gemeente, maar voelt meer aan als een natuurreservaat.
Veel beroemde architecten hebben reeds Amatciems erkend als een cultureel monument van de toekomst.


Download ppt "Het onbekende paradijs in Letland"

Verwante presentaties


Ads door Google