De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mechanical Testing Platform (MTP) Manual & Design Consultancy Ontwikkeling van handleidingen voor het laboratorium DASML.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mechanical Testing Platform (MTP) Manual & Design Consultancy Ontwikkeling van handleidingen voor het laboratorium DASML."— Transcript van de presentatie:

1 Mechanical Testing Platform (MTP) Manual & Design Consultancy Ontwikkeling van handleidingen voor het laboratorium DASML

2 Doelstellingen: De doorstroom van studenten en promovendi versnellen; Een bijdrage leveren aan het kwaliteitsverbetering; Het verbeteren van de veiligheid op de werkvloer in het laboratorium; Het vergroten van de arbeidsefficiëntie.

3 Opbouw van de handleidingen Introductie: informatie over het gebruik van de testmachine en/of testmethode; Voorbereiding van de proefstukken en de test; Benodigde gereedschap(pen) en opspangereedschap(pen); Omlijning van de testprocedure; Benodigde data analyse; Vermelding betreffende verantwoordelijk labpersoneel.

4 Ontwikkeling handleidingen: In alle handleidingen is het aspect veiligheid in de ontwikkeling meegenomen; Qua vormgeving is rekening gehouden met de huisstijl van de faculteit L & R; Er is een structuurvoorstel ontwikkeld, welke in de loop van de tijd steeds kan worden aangepast; De handleidingen zijn steeds in samenwerking met studenten en promovendi besproken, aangezien zij met de machines moeten werken; De ASTM standaards worden gevolgd.

5


Download ppt "Mechanical Testing Platform (MTP) Manual & Design Consultancy Ontwikkeling van handleidingen voor het laboratorium DASML."

Verwante presentaties


Ads door Google