De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!"— Transcript van de presentatie:

1 Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!

2 Dan horen ze dat er een héle goeie dokter in Amerika is, dus ze gaan naar Amerika Op spreekuur bij de dokter aan gekomen. Zegt hij: “Undress and do it!”

3 Een beetje beschaamd beginnen ze “HET” te doen. Na een tijdje zegt de dokter: “YES!!!!!, I’ve found it.” Hij schrijft iets op een papiertje. Het paar vliegt weer terug naar België Ze gaan direct naar een apotheek en zeggen: “Wij hebben tritheoterol nodig.”

4 De apotheker zegt: “Dat bestaat niet!” “Mag ik het recept eens zien?” De apotheker begint te lachen En zegt: “Er staat……: “Try the other hole!!!!!


Download ppt "Belgenmop Een Belgisch paar wil een kind krijgen, maar helaas wil het maar niet lukken Ze bezoeken véél dokters maar niemand kan hen helpen!"

Verwante presentaties


Ads door Google