De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bibliotheek is van waarde. Wij willen dat Wij vinden dat MAAR De gemeente ziet dat niet of wil dat niet zien?! Partners zien dat niet?! Burgers zien dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bibliotheek is van waarde. Wij willen dat Wij vinden dat MAAR De gemeente ziet dat niet of wil dat niet zien?! Partners zien dat niet?! Burgers zien dat."— Transcript van de presentatie:

1 Bibliotheek is van waarde

2 Wij willen dat Wij vinden dat MAAR De gemeente ziet dat niet of wil dat niet zien?! Partners zien dat niet?! Burgers zien dat niet?!

3 Bibliotheek is van waarde Wat nu te doen? Afwachten? = Bevestiging beeld bij derden Serieus genomen worden? Dan aan de bak Experimenteren mag Weg zoeken prima Neem initiatief Partners in zelfde schuitje!

4 Bibliotheek is van waarde Wat hebben we gedaan? SROI leesclub met SW Meting Kasperkovitz/SIOB dBos Monitor Effect voorlezen VVE (binnenkort)

5 Bibliotheek is van waarde Wat heeft het gebracht? Voor de burger: Vaardigheden toegenomen Nieuwe sociale contacten Verhoogde eigenwaarde Zelfverzekerder in eigen kunnen

6 Bibliotheek is van waarde Wat heeft het gebracht? voor de stakeholders: Nieuw samenwerkingsverband Bieb als betrouwbare partner Zichtbaarheid in samenleving

7 Bibliotheek is van waarde Wat heeft het gebracht? voor Graafschap bibliotheken Geen woorden maar daden Betrouwbaar Effectmeting Partner die er toe doet Rol in sociaal domein Niet: waarde in euro’s

8 Bibliotheek is van waarde Wat heeft het gebracht? Voor de gemeente Bieb=partner voor gemeente Subsidie waard Dichtbij en goedkoop (preventie oa)

9


Download ppt "Bibliotheek is van waarde. Wij willen dat Wij vinden dat MAAR De gemeente ziet dat niet of wil dat niet zien?! Partners zien dat niet?! Burgers zien dat."

Verwante presentaties


Ads door Google