De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kosten. Programma  Even voorstelen  Opening nieuw project  Stap 1; Weggegooid geld  Zelfstandig aan de slag  Volgende les.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kosten. Programma  Even voorstelen  Opening nieuw project  Stap 1; Weggegooid geld  Zelfstandig aan de slag  Volgende les."— Transcript van de presentatie:

1 Kosten

2 Programma  Even voorstelen  Opening nieuw project  Stap 1; Weggegooid geld  Zelfstandig aan de slag  Volgende les

3 Even voorstellen……  Nawal Ramdan  Stagiair Ted Stoop  Lerarenopleiding Economie  MBO achtergrond

4 Project Kosten  Maken van dossiermap:  Jullie zijn bedrijfsleider  een overzicht van de kosten en de verspillingen;  een lijst met de verdeling van de bedrijfskosten in de diverse kostencategorieën;  een lijst met de verdeling van de bedrijfskosten in constante en variabele kosten;  een lijst met de verdeling van de bedrijfskosten in directe en indirecte kosten;  een uitleg over de doelstellingen van het berekenen van de exploitatiekosten;  een suggestie over het terugdringen en/of beheersen van de bedrijfskosten.

5 Stap 1; Weggegooid geld  Omschrijf het woord ‘kosten’ in eigen woorden  Noem enkele praktijkvoorbeelden  Wat zou verspilling inhouden?  Noem enkele voorbeelden van verspilling  Waarom zouden personeelskosten een verspilling kunnen zijn?

6 Volgende les  Maak voor jezelf een lijst met de kosten die je privé hebt.  Lees de Intro van Elobase. Projecten marketingmedewerker- Kerntaak 1- Complexiteit laag- Kosten  Begin maken van de vragen van ‘Weggegooid geld’


Download ppt "Kosten. Programma  Even voorstelen  Opening nieuw project  Stap 1; Weggegooid geld  Zelfstandig aan de slag  Volgende les."

Verwante presentaties


Ads door Google