De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Call of Duty Black ops.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Call of Duty Black ops."— Transcript van de presentatie:

1 Call of Duty Black ops

2 Inhoudsopgave info Verhaallijn Zombie mode Multiplayer Verkoop Dlc
Console Einde powerpoint

3 Info Call of duty black ops is een first-person shooter die deel uitmaakt van de Call of Duty-reeks. Het spel is gemaakt door de Amerikaanse game-ontwikkelaar Treyarch en uitgebracht door Activision op 9 november Het is het zevende deel in de Call of Duty-serie.

4 Verhaallijn Het verhaal speelt zich gedeeltelijk tijdens de Koude Oorlog af. Locaties waar de speler zich bevindt zijn Vietnam, Cuba, Zuid-Amerika, Laos en het Oeral-gebergte in Rusland. De groepen waar de speler deel van uitmaakt zijn de Studies and Observations Group en de First Cavalry Division, beide behorend tot het Amerikaanse Leger. De vijandelijke legers zijn de Vietcong, het Noord-Vietnamese Leger en de Sovjet-Unie.

5 Zombiemode In zombiemodus vechten de spelers tegen zombies die door barrières het gebied van de spelers binnendringen en de spelers belagen door ze te slaan. De spelers zijn in het begin bewapend met alleen een pistool en een mes. Als een speler een vijand raakt met wapens verkrijgt hij hiermee punten; doodt hij de vijand dan krijgt hij nog een aparte bonus. Met de verkregen punten is er de mogelijkheid om deuren te openen, wapens van de muur te halen of om de Mystery Box te proberen. Hieruit komt na een paar seconden een willekeurig wapen die gedurende tien seconden kan worden opgepakt.

6 Multiplayer In de multiplayer van Black Ops wordt, net zoals in elk Call of Duty-spel sinds Call of Duty 4: Modern Warfare, gewerkt met een systeem waarmee via XP wapens worden vrijgespeeld. De vernieuwde "Create-A-Class" waar wapenarsenalen van de speler kunnen aangepast worden, is nu meer gefocust op het aanpassen van het in-game character, waardoor je nu titels,emblems en meerdere camouflagetinten kan toepassen op het wapen en op het gezicht. Ook het vizier kan worden aangepast (voorbeeld: in plaats van een klassieke red dot een smiley, op de Wii is dat niet mogelijk. Ook nieuw is dat het uiterlijk van de speler verandert naargelang het eerste perk, vroeger was dit door de keuze van het wapentype. Volledig nieuw in de multiplayer ishet geld systeem genaamd COD Points. Dit in-game geld is de enige mogelijkheid om wapens, emblemen en dergelijke te kopen in Create-A-Class. De speler verkrijgt COD Points door wedstrijden te spelen of in de nieuwe Wager Matches.

7 Verkoop Op de eerste verkoopdag gingen in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië al 5,6 miljoen exemplaren over de toonbank wat ongeveer 360 miljoen dollar opleverde, dat is meer dan twee keer wat de film Harry Potter en de Relieken van de Dood deel 1 in het eerste weekend van uitgave opbracht. Dit record is inmiddels verbroken door zijn opvolger in de serie, Call of Duty: Modern Warfare 3, die op de dag van uitgave ongeveer 775 miljoen dollar opleverde.In augustus 2011 waren er in totaal 25 miljoen exemplaren verkocht waarmee Black Ops zijn voorloper uit november 2009, Call of Duty: Modern Warfare 2, versloeg in verkoopcijfers. Medio september waren er al 1,4 miljard potjes op Black Ops gespeeld.

8 Dlc First Strike bevat vier multiplayer Kowloon, Berlin Wall, Discovery en Stadium en één zombie map Ascension. Escalation bevat vier multiplayer maps Zoo, Convoy, Stockpile en Hotel en één zombie map Call of the Dead). Annihilation bevat vier multiplayer maps Hangar 18, Drive-In, Silo en Hazard en één zombie map Shangri-La. Rezurrection bevat vijf zombie maps Moon, Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa en Der Riese.

9 Console Call of duty black ops is beschikbaar op de ps3 xbox360, pc en nintendo wii dat heeft slechtere graphics en minder extra’s ed nintendo wii kan dat niet ondersteunen

10 The Dit is het einde van de presentatie


Download ppt "Call of Duty Black ops."

Verwante presentaties


Ads door Google