De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij de dialoogbijeenkomst Het familieteam Gastvrij in de zorg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij de dialoogbijeenkomst Het familieteam Gastvrij in de zorg."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom bij de dialoogbijeenkomst Het familieteam Gastvrij in de zorg

2 Doelen van deze bijeenkomst Nabespreken van: e-module en de huiswerkopdracht. Theorie verdiepen: verschillende rollen van familieleden spanningen binnen families verschillende soorten logica samenwerking tussen familie en medewerkers dementie. Oefenen (keuze uit de oefeningen). Actieplanning: het afdelingsplan.

3 Startvragen Ambiance en binnengaan 1. Zijn er vragen die je bijgebleven zijn? 2. Zijn er gebeurtenissen van de afgelopen tijd op het gebied van gastvrijheid die je bijgebleven zijn?

4 Resultaten module Zet hier de vragen die je gekozen hebt.

5 Tips: bruikbaar voor familie?

6 Dialoog: spanning in het familieteam Maak groepjes van drie personen. Eerste ronde: Ieder vertelt in een paar zinnen iets over spanning binnen zijn eigen familieteam (5 minuten). Tweede ronde: Kies een situaties uit. Praat hier verder over door De andere groepsleden gebruiken de regels van de dialoog (15 minuten). Afsluiting: Is er uit dit verhaal een les te trekken voor de organisatie? (5 minuten). Plenair: lessen voor de organisatie.

7 Wat kan je de volgende keer verwachten? Invullen.

8 Afronding en evaluatie Het afdelingsactieplan Slot: Heb je antwoord op je vragen gekregen? Wat doen we de volgende keer hetzelfde, wat mag een volgende keer anders? Wat is je persoonlijk voornemen, wat ga je doen?

9 Bedankt voor je aandacht en veel succes met Gastvrijheid in de zorg


Download ppt "Welkom bij de dialoogbijeenkomst Het familieteam Gastvrij in de zorg."

Verwante presentaties


Ads door Google