De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gebed van Myriam Van Nazareth. www.myriam-van-nazareth.net www.myriam-van-nazareth.net Ochtendgebed tot Maria om Bescherming.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gebed van Myriam Van Nazareth. www.myriam-van-nazareth.net www.myriam-van-nazareth.net Ochtendgebed tot Maria om Bescherming."— Transcript van de presentatie:

1 Gebed van Myriam Van Nazareth. www.myriam-van-nazareth.net www.myriam-van-nazareth.net Ochtendgebed tot Maria om Bescherming.

2 Lieve Moeder Maria, Beschermster van de Lieve Moeder Maria, Beschermster van de kinderen van God, kinderen van God, ik leg mijzelf en deze dag in Uw handen ik leg mijzelf en deze dag in Uw handen en smeek om Uw begeleiding op alle wegen en smeek om Uw begeleiding op alle wegen die ik vandaag moet gaan. die ik vandaag moet gaan.

3 U vertrouw ik alle beproevingen toe die deze dag mijn pad kunnen kruisen. Heers over mijn hart, mijn geest en mijn lichaam in alle bekoringen. Wees de Meesteres over al mijn gevoelens, gedachten en verlangens.

4 Sta niet toe dat ik woorden spreek die niet door Sta niet toe dat ik woorden spreek die niet door U gezegend zijn. U gezegend zijn. Bestuur mijn handen in al mijn werkzaamheden. Bestuur mijn handen in al mijn werkzaamheden.

5 Wil mij beschermen tegen alle bedreigingen en Wil mij beschermen tegen alle bedreigingen en gevaren vanuit de wereld, en wil vandaag mijn gevaren vanuit de wereld, en wil vandaag mijn ziel vrijwaren van alle zonden. ziel vrijwaren van alle zonden.

6 Mogen Gods engelen mij deze dag Mogen Gods engelen mij deze dag begeleiden en mij leren, begeleiden en mij leren, U te dienen als de U te dienen als de Meesteres van mijn Meesteres van mijn hele wezen. hele wezen.


Download ppt "Gebed van Myriam Van Nazareth. www.myriam-van-nazareth.net www.myriam-van-nazareth.net Ochtendgebed tot Maria om Bescherming."

Verwante presentaties


Ads door Google