De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hollandse sporten. Hardlopen Hardlopen is een vorm van atletiek. Het wordt door veel mensen beoefend, bijna iedereen kan het. Je hebt ook niet veel meer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hollandse sporten. Hardlopen Hardlopen is een vorm van atletiek. Het wordt door veel mensen beoefend, bijna iedereen kan het. Je hebt ook niet veel meer."— Transcript van de presentatie:

1 Hollandse sporten

2 Hardlopen Hardlopen is een vorm van atletiek. Het wordt door veel mensen beoefend, bijna iedereen kan het. Je hebt ook niet veel meer nodig dan een paar hardloopschoenen.

3 Zwemmen Bijna iedereen leert al op jonge leeftijd zwemmen. Met al dat water in Nederland, is dat geen overbodige luxe. Zwemmen is bovendien een gezonde vorm van lichaamsbeweging.

4 Fietsen In Nederland wordt veel gefietst, zowel in recreatief als in wedstrijdverband. De vlakke wegen zijn zeer geschikt om fietstochtjes te maken. In de zomer is er dan ook heel veel fietsverkeer.


Download ppt "Hollandse sporten. Hardlopen Hardlopen is een vorm van atletiek. Het wordt door veel mensen beoefend, bijna iedereen kan het. Je hebt ook niet veel meer."

Verwante presentaties


Ads door Google