De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Massa Gemaakt door: Rico En Mitchell H2A. Wat is massa? De meeste mensen denken dat massa een heleboel betekent, maar bij natuurkunde heeft het een hele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Massa Gemaakt door: Rico En Mitchell H2A. Wat is massa? De meeste mensen denken dat massa een heleboel betekent, maar bij natuurkunde heeft het een hele."— Transcript van de presentatie:

1 massa Gemaakt door: Rico En Mitchell H2A

2 Wat is massa? De meeste mensen denken dat massa een heleboel betekent, maar bij natuurkunde heeft het een hele andere betekenis. Massa betekent bij natuurkunde het aantal kilogrammen van een voorwerp of stof.

3 Slordigheden van massa Het aantal grammen en kilogrammen wordt vaak gewicht genoemd, maar dat is absoluut fout! Massa en gewicht zijn 2 verschillende grootheden. Een ruimtevaarder in een ruimteschip kan gewichtloos zijn. Hij kan nooit massaloos zijn. Massa is de stof of materie waaruit jij bestaat of een voorwerp bestaat. Zelfs een ballon heeft massa, als je hem opblaast heeft het meer massa.

4 Bedankt voor jullie aandacht LATER !!!!!


Download ppt "Massa Gemaakt door: Rico En Mitchell H2A. Wat is massa? De meeste mensen denken dat massa een heleboel betekent, maar bij natuurkunde heeft het een hele."

Verwante presentaties


Ads door Google