De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Next Web conferentie 25 en 26 april. Hoofdvraag Wat zijn de meest inspirerende bedrijven die tot de verbeelding spreken en hoe komt dit?

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Next Web conferentie 25 en 26 april. Hoofdvraag Wat zijn de meest inspirerende bedrijven die tot de verbeelding spreken en hoe komt dit?"— Transcript van de presentatie:

1 The Next Web conferentie 25 en 26 april

2 Hoofdvraag Wat zijn de meest inspirerende bedrijven die tot de verbeelding spreken en hoe komt dit?

3 Een greep uit de lijst met bedrijven Amazon Google (glasses) American Apparel Wolfram Alpha The huffington Post En vele andere

4 Beste verhaal American Apparel How to manipulate the media Een jonge spreker met al heel veel ervaring Verhaal over hoe de marketingmanager free publicity genereert – Neppe verhalen / journalistiek – Eigen banners slopen

5 Antwoord hoofdvraag De meest inspirerende bedrijven waren de grotere die vanuit een passie, gedrevenheid en kennis zijn gaan werken. De twee die het meest tot de verbeelding spraken waren American Apparel en Wolfram Alpha. Deze bedrijven hadden sprekers die met gemak een groot publiek konden vermaken. Daarnaast werkten ze voor mooie bedrijven die ze op innovatieve wijze managen. Als laatst maakten ze stof die soms best ingewikkeld is begrijpelijk voor een groot publiek.


Download ppt "The Next Web conferentie 25 en 26 april. Hoofdvraag Wat zijn de meest inspirerende bedrijven die tot de verbeelding spreken en hoe komt dit?"

Verwante presentaties


Ads door Google