De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Taalhulp Les 9. Idioom Vul in Voor het geld hoeft ze het niet te doen, maar misschien is de kick de reden waarom Tamara Ecclestone lingerie en badmode.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Taalhulp Les 9. Idioom Vul in Voor het geld hoeft ze het niet te doen, maar misschien is de kick de reden waarom Tamara Ecclestone lingerie en badmode."— Transcript van de presentatie:

1 Taalhulp Les 9

2 Idioom Vul in

3 Voor het geld hoeft ze het niet te doen, maar misschien is de kick de reden waarom Tamara Ecclestone lingerie en badmode ???.

4 Iets aan de man brengen Voor het geld hoeft ze het niet te doen, maar misschien is de kick de reden waarom Tamara Ecclestone lingerie en badmode aan de man brengt.

5

6 Laat de vakantiekracht kennis maken met uw bedrijf! ??? de vakantiekracht goed ??? in het bedrijf. Laat hem kennismaken met het vaste personeel en de vaste klanten. Op die manier voelt hij zich meer betrokken bij het werk en het bedrijf, en zal hij gemotiveerd te werk gaan.

7 Iemand wegwijs maken Laat de vakantiekracht kennis maken met uw bedrijf! Maak de vakantiekracht goed wegwijs in het bedrijf. Laat hem kennismaken met het vaste personeel en de vaste klanten. Op die manier voelt hij zich meer betrokken bij het werk en het bedrijf, en zal hij gemotiveerd te werk gaan.

8

9 De bejaarde meneer Suurhof is een erudiete man. Hij kan niet meer lopen en ??? dat hij zo hulpbehoevend is geworden. Hij mist de gezelligheid en het contact met andere mensen.

10 Het zwaar hebben met iets De bejaarde meneer Suurhof is een erudiete man. Hij kan niet meer lopen en heeft het er zwaar mee dat hij zo hulpbehoevend is geworden. Hij mist de gezelligheid en het contact met andere mensen.

11 Uitdrukkingen Leg uit

12

13

14

15

16

17 Als het gaat om samenwerken in teams, hebben pogingen om ‘het lek boven water te krijgen’ meestal een negatief effect. Zo blijkt het vaak erg lastig een duidelijke oorzaak aan te wijzen voor wat er niet goed gaat.

18

19

20

21

22 Taalhulp Oefening 7

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33


Download ppt "Taalhulp Les 9. Idioom Vul in Voor het geld hoeft ze het niet te doen, maar misschien is de kick de reden waarom Tamara Ecclestone lingerie en badmode."

Verwante presentaties


Ads door Google