De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Habbo Bel het ontstaan. EERST!!! 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Habbo Bel het ontstaan. EERST!!! 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!"— Transcript van de presentatie:

1 Habbo Bel het ontstaan

2 EERST!!!

3 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!

4 HABBO GROEIT! Er zijn veel nieuwe meubies Er zijn veel nieuwe meubies Er is veel nieuwe kledij Er is veel nieuwe kledij Er is een andere homepage Er is een andere homepage Er zijn groepen Er zijn groepen Kortom, Habbo is niet alleen mooier, maar ook heeeel anders geworden! Kortom, Habbo is niet alleen mooier, maar ook heeeel anders geworden!

5 VOOR DE BELGEN… De Belgen kregen veel minder aandacht dan de Nederlanders De Belgen kregen veel minder aandacht dan de Nederlanders Vroeger was er voor ieder wat, nu is er heel wat veranderd. We vroegen aan een aantal Belgische Habbo’s wat ze hier van vonden: Vroeger was er voor ieder wat, nu is er heel wat veranderd. We vroegen aan een aantal Belgische Habbo’s wat ze hier van vonden:

6 COOL-GROEN!!!!! Vroeger konden we heel wat doen, nu bijna niets Vroeger konden we heel wat doen, nu bijna niets Het is heel anders geworden Het is heel anders geworden Vroeger hadden we buttons voor onze Habbo te versieren Vroeger hadden we buttons voor onze Habbo te versieren Vroeger konden we onze homepage ook in het Belgisch versieren Vroeger konden we onze homepage ook in het Belgisch versieren Het is veranderd! Het is veranderd!

7 SILLY-2-JOORTJE We konden onze Habbo versieren We konden onze Habbo versieren Net als onze Homepage Net als onze Homepage Ook de vroegere homepage was leuker. Hij werd regelmatig aangepast. Nu is het een heel stuk moeilijker! Ook de vroegere homepage was leuker. Hij werd regelmatig aangepast. Nu is het een heel stuk moeilijker!

8 :COOKIES: Ik vond de layout chic! Ik vond de layout chic! De theaterdome was ook vele leuker ingericht dan nu. De theaterdome was ook vele leuker ingericht dan nu. Voor de Belgen was er veeeeel meer dan nu. Voor de Belgen was er veeeeel meer dan nu. Voor ons was het leuker! Voor ons was het leuker!

9 20 AUGUSTUS 2008, BIJNA 2 JAAR LATER! Ik bedacht me ineens iets: Als Habbo het niet doet, doe ik het! Ik creër een site, voor de Belgen! Dat was het! Habbo Bel ontstond!

10 HABBO BEL, DE SITE VOOR DE BELGISCHE HABBO’S! Ik hoop dat je dit filmpje leuk vond! Ik hoop dat je dit filmpje leuk vond! Binnenkort volgt er een volgend filmpje, met andere dingen! Binnenkort volgt er een volgend filmpje, met andere dingen! Bedankt voor te kijken! Bedankt voor te kijken! En we bedanken ook onze medewerkers van Habbo Bel, die spontaan meewerkten! En we bedanken ook onze medewerkers van Habbo Bel, die spontaan meewerkten! Tot binnenkort! Tot binnenkort! Kijk zeker verder op Habbo Bel Kijk zeker verder op Habbo Bel

11 HABBO BEL, HET ONTSTAAN - Gemaakt door - COOL-GROEN!!!!! - Met de medewerking van - Silly-2-joortje:cookies:Missy-Silly - Gemaakt voor – Habbo Bel 2008


Download ppt "Habbo Bel het ontstaan. EERST!!! 26 SEPTEMBER 2006 WE LEREN HABBO KENNEN!!"

Verwante presentaties


Ads door Google