De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een kerstboom voor Lotje Lieve Baeten. Titel: Een kerstboom voor Lotje Titel: Een kerstboom voor Lotje Auteur: Baeten Lieve Auteur: Baeten Lieve Uitgever:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een kerstboom voor Lotje Lieve Baeten. Titel: Een kerstboom voor Lotje Titel: Een kerstboom voor Lotje Auteur: Baeten Lieve Auteur: Baeten Lieve Uitgever:"— Transcript van de presentatie:

1 Een kerstboom voor Lotje Lieve Baeten

2 Titel: Een kerstboom voor Lotje Titel: Een kerstboom voor Lotje Auteur: Baeten Lieve Auteur: Baeten Lieve Uitgever: Clavis Uitgeverij Uitgever: Clavis Uitgeverij ISBN: 9068223984 ISBN: 9068223984 Bindwijze: Harde kaft Bindwijze: Harde kaft Prijs: €13,95 Prijs: €13,95

3 Recensie Op kerstavond heeft Lotje nog veel te doen voor de kerstheks kadootjes kan brengen. Steeds wordt ze gestoord door allerlei heksen en dieren die komen schuilen. Uiteindelijk is alles af en wordt het heel gezellig. Dit boek draagt de kerstgedachte uit: gezelligheid samen is belangrijker dan kadootjes krijgen. Die worden dan ook eerst vergeten. Prachtige tekeningen in sfeervolle zachte kleuren zonder harde lijnen versterken de tekst. De korte tekst staat tussen de tekeningen. Telkens als iemand binnenkomt, is de paginagrote tekening op de linkerbladzijde uitklapbaar. Zo is te zien wie/wat er binnenkomt. In harde kaft met doorlopende prent van Lotje die vliegend op haar bezem een kerstboom haalt. Sfeervol kerstheksen-prentenboek om voor te lezen in de kleuterleeftijd. Heks Lotje is bekend van andere prentenboeken van deze auteur/illustratrice Op kerstavond heeft Lotje nog veel te doen voor de kerstheks kadootjes kan brengen. Steeds wordt ze gestoord door allerlei heksen en dieren die komen schuilen. Uiteindelijk is alles af en wordt het heel gezellig. Dit boek draagt de kerstgedachte uit: gezelligheid samen is belangrijker dan kadootjes krijgen. Die worden dan ook eerst vergeten. Prachtige tekeningen in sfeervolle zachte kleuren zonder harde lijnen versterken de tekst. De korte tekst staat tussen de tekeningen. Telkens als iemand binnenkomt, is de paginagrote tekening op de linkerbladzijde uitklapbaar. Zo is te zien wie/wat er binnenkomt. In harde kaft met doorlopende prent van Lotje die vliegend op haar bezem een kerstboom haalt. Sfeervol kerstheksen-prentenboek om voor te lezen in de kleuterleeftijd. Heks Lotje is bekend van andere prentenboeken van deze auteur/illustratrice Klik hier om terug te gaan naar het boekenoverzicht Klik hier om terug te gaan naar het boekenoverzichthier


Download ppt "Een kerstboom voor Lotje Lieve Baeten. Titel: Een kerstboom voor Lotje Titel: Een kerstboom voor Lotje Auteur: Baeten Lieve Auteur: Baeten Lieve Uitgever:"

Verwante presentaties


Ads door Google