De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling van softwareoplossingen voor transport en logistieke dienstverleners. Hierbij staan innovatie, flexibiliteit, integratie en transparantie centraal. Onze oplossingen dragen bij aan de optimalisatie van uw bedrijfsproces, om zo uw resultaat en concurrentiepositie te versterken.

3 Onze visie op transportautomatisering De complexiteit van uw proces en de toenemende behoefte aan flexibiliteit, transparantie en real time informatie, vereisen een vergaand geïntegreerde, bedrijfsbrede automatiseringsoplossing, waarin al uw bedrijfsprocessen samenkomen en waarmee u de stroom aan informatie binnen uw organisatie transparant houdt en in goede banen leidt.

4 Onze oplossing NACHON ERP is het eerste ERP systeem dat specifiek voor transport en logistieke dienstverleners is ontwikkeld. Dit betekent dat bij de ontwikkeling steeds úw proces centraal stond. Hierdoor is de software toegespitst op uw bedrijfsactiviteiten, zoals ordermanagement en transportplanning. NACHON ERP ondersteunt uw proces van prospect tot grootboekmutatie en van planning tot analyse.

5 Onze werkwijze Ons doel is om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo een bijdrage te leveren aan de maximalisatie van uw bedrijfsresultaat en klanttevredenheid. Wij zetten onze kennis van transportautomatisering graag in om u hierin te adviseren. Gezamenlijk staan we stil bij uw visie, kansen, bedreigingen en mogelijkheden, om zo tot een resultaatgerichte automatiseringsoplossing te komen.

6 Van Zaal Transport BV werkt met NACHON Van Zaal Transport is een betrouwbaar, modern transportbedrijf en biedt complete service op het gebied van transport en warehousing. Naast landelijke distributie van o.a. bloemen en planten vanaf diverse regio’s en bloemenveilingen, verzorgt Van Zaal tevens warehousing en bedrijfsruimteverhuur.

7 ‘We werkte in verschillende (maatwerk) systemen. Dit leidde tot hoge kosten, dubbele en onnodig handmatige werkzaamheden en veel inspanning om de juiste informatie uit het systeem te halen.’ Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 ‘NACHON ERP integreert onze bedrijfsprocessen, waardoor eenmalige invoer van gegevens volstaat, iedereen over de juiste informatie beschikt en bedrijfsbreed inzicht en overzicht ontstaat.’ Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 ‘NACHON ERP verbetert onze efficiency en productiviteit, we spelen optimaal in op de wensen van onze klanten, hebben grip op de resultaten en voorsprong op de concurrent. NACHON ERP is een onmisbaar strategisch instrument.’ Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 ‘NACHON ERP heeft een eind gemaakt aan eilandautomatisering en maatwerkoplossingen. NACHON ERP is standaard software, waarmee we onze concurrenten voorblijven en efficiency in onze processen brengen.’ Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Planetenveld 35, 3893 GE, ZEEWOLDE Postadres: Planetenveld 35, 3893 GE, ZEEWOLDE Telefoon: +31 (0)36 522 55 44 Fax: +31 (0)36 522 60 64 E-mail: erp@nachon.nl URL website: www.nachon.nl/nachon-erp.html Contactpersoon: Hans Arnouts Naam Twitter account: NACHONNederland Contact


Download ppt "De kracht van NACHON Sinds 1991 zijn wij specialist in transportautomatisering. Transportmanagement zit in ons DNA. Onze focus ligt volledig op de ontwikkeling."

Verwante presentaties


Ads door Google