De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CHINA MISSIE 2012. Totaal 131 Brabantse bestuurders en ondernemers bezoeken de Provincie Jiangsu van 14-21 april O.l.v. Wim van der Donk voor de Provincie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CHINA MISSIE 2012. Totaal 131 Brabantse bestuurders en ondernemers bezoeken de Provincie Jiangsu van 14-21 april O.l.v. Wim van der Donk voor de Provincie."— Transcript van de presentatie:

1 CHINA MISSIE 2012

2 Totaal 131 Brabantse bestuurders en ondernemers bezoeken de Provincie Jiangsu van 14-21 april O.l.v. Wim van der Donk voor de Provincie en Wobine Buijs voor Oss

3 Maandag 16 april: WUXI Matchmaking Bakery Machines – Sticky Notes Productie Opdracht OIK: vindt agent voor BVT Bakery Machines

4 Middag bezoek aan Sticky Notes producent! En avond: officiële ceremonie, diner en reis naar Thaizhou……………..

5 Dinsdag 17 april: Oss & Thaizhou creëren een vriendschapsband

6 Feestelijke lunch & statiefoto In de middag door naar China Medical City voor de ondertekening Letter of Intent

7 Woensdag 18 april begint met een boot-tour door Thaizhou Onze Thaizhou vrienden waarderen de vriendschap en zeggen het traditiegetrouw met een lunch Gerechten verheven tot een kunst Vriendschap moet beklonken worden.

8 In de middag drie bezoeken………. Haven van Thaizhou Yangtze River Pharmaceutical Group Thaizhou Hospital

9 Nog steeds woensdag: aansluitend een traditioneel diner…. Afscheid van onze geweldige tolk Jenna En snel de bus in op weg naar Nanjing (2 uur van Thaizhou)

10 Donderdag 19 april: Nanjing, matchmaking in de ochtend

11 ..en de opening van de Van Gogh tentoonstelling in de middag

12 Tot slot van de dag: Koninginnefeest in het Friedman Park

13 Laatste dag…….. Sun Yat Seng in Nanjing, ‘Flaneren’ op de Bund. met ruim 300 km/uur naar Shanghai, Einde van een prachtige missie en begin van een samenwerking met THAIZHOU.


Download ppt "CHINA MISSIE 2012. Totaal 131 Brabantse bestuurders en ondernemers bezoeken de Provincie Jiangsu van 14-21 april O.l.v. Wim van der Donk voor de Provincie."

Verwante presentaties


Ads door Google