De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West

2 Voorgangers vandaag Zondag 15 juni 2014 9.30 uur br. Tj. Baas (leesdienst) 16.00 uur br. M. van Zijp (leesdienst) Kerkdiensten vandaag

3 Er zijn vandaag 2 collectes 1 e collecte voor de diaconie 2 e collecte voor de kerkelijke kassen Collectes

4 In de morgendienst is er gelegenheid voor de kinderen van 4 t/m 9 jaar om naar de kindernevendienst te gaan! Kindernevendienst Jullie zijn van harte welkom!

5 Tijdens de morgendienst en tijdens de middagdienst is er oppas voor de allerkleinsten aanwezig Oppasdienst

6 Voor startende en/of potentiële ambtsdragers starten we binnenkort met een Toerusting / Oriëntatie cursus Voor informatie zie de website van CGK Enschede-West. Opgave vóór 16 juni bij de scriba. Cursus

7 Zaterdag 21 juni 2014 Gemeente Barbeque(BBQ) Aanvang 15:00 uur Jaar Maranathakerk! Deze barbeque wordt georganiseerd in verband met het 60 jarig bestaan van onze gemeente. Houd deze datum dus vrij in uw agenda en vertel het door!

8 Zaterdag 21 juni De tweede Maranatha Motordag! Vertrek: 9 uur bij de kerk. Aansluitend: BBQ 60 jaar Maranathakerk Info: ds. Herman Carlier

9 ZAF 052 Zuid-Afrika Microkredieten SCDO De Avondmaalscollecte van zondag 22 juni is bestemd voor:

10 ZAF 052 Het begin De stichting SCDO is ontstaan uit de samenwerking van kerken voor noodhulp na een grote overstroming in het jaar 2000.

11 ZAF 052 Microkrediet Inmiddels zet de SCDO vooral in op werkgelegenheid op het platteland. Dit doet zij door middel van microkredieten.

12 ZAF 052 Lening Soms betreft dit een kleine lening waarmee iemand zelf een bedrijfje start en zo in zijn of haar levensonderhoud kan voorzien.

13 ZAF 052 Natura Soms ook gaat het om natura: iemand krijgt een stukje van een boomgaard in gebruik, die hij of zij onderhoudt. De opbrengst kan worden verkocht.

14 ZAF 052 Training De SCDO geeft ook trainingen voor o.a. het starten van een bedrijfje. Mensen worden zo op lange termijn vooruit geholpen.

15 ZAF 052 Vrouwen Vele van de mensen die de SCDO helpt zijn vrouwen. Zij staan er vaak alleen voor. Als zij niet werken, is er geen eten voor de kinderen.

16 ZAF 052 Zelf doen Wij willen deze stichting helpen zich voor deze kwetsbaren in te zetten. De ‘ontvangers’ moeten het zelf doen, maar de stichting helpt op weg!

17 ZAF 052 Bedrag: € 8.000,- Helpt u, help jij, mee? Bedankt! diac.bur@cgk.nl www.cgk.nl deanderdenaaste @diaconaatCGK

18 Verborgen dia niet verwijderen svp


Download ppt "Welkom in de Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede West."

Verwante presentaties


Ads door Google