De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WHAT’S HOT ? GROENE TRENDS. Sara (10 jr) inwoner van Den Haag: “eerst waren er nog wel stukjes groen om op te spelen. Maar nu staan daar allemaal gebouwen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WHAT’S HOT ? GROENE TRENDS. Sara (10 jr) inwoner van Den Haag: “eerst waren er nog wel stukjes groen om op te spelen. Maar nu staan daar allemaal gebouwen."— Transcript van de presentatie:

1 WHAT’S HOT ? GROENE TRENDS

2 Sara (10 jr) inwoner van Den Haag: “eerst waren er nog wel stukjes groen om op te spelen. Maar nu staan daar allemaal gebouwen op” STEDELIJKE VERDICHTING ALS TOVERWOORD ECONOMIE TREND: URBANISATIE

3 BEHOEFTE AAN GROEN Mensen in een groene omgeving voelen zich gezonder: Dit geldt: Op het platteland maar ook in de stad Sterker voor kinderen en ouderen Sterker voor mensen met een lager opleidingsniveau Het werkt: stressremmend Bevordert beweging Bevordert sociale contacten Bron: Vitamine G HET GROEN KRUIPT WAAR HET NIET GAAN KAN

4 TREND: ANDER GEBRUIK VAN GROEN

5 TREND: GUERILLA GARDENING

6 TREND: KINDEREN & NATUUR

7 TREND: LEKKER NAAR DE BOER

8 TREND: GROENE THERAPIE

9 TREND: DE EETBARE STAD

10 TREND: SOCIAAL GROEN

11 TREND: IT IN HET GROEN

12 TREND: FUNCTIONEEL GROEN

13 TREND: GROEN ALS CITYBRANDING

14 TREND: GROENE ARCHITECTUUR


Download ppt "WHAT’S HOT ? GROENE TRENDS. Sara (10 jr) inwoner van Den Haag: “eerst waren er nog wel stukjes groen om op te spelen. Maar nu staan daar allemaal gebouwen."

Verwante presentaties


Ads door Google