De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opleiden in des chool, netwerk De Kempel, januari 2004 OPLEIDEN IN DE SCHOOL bedreigingen kansen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opleiden in des chool, netwerk De Kempel, januari 2004 OPLEIDEN IN DE SCHOOL bedreigingen kansen."— Transcript van de presentatie:

1 Opleiden in des chool, netwerk De Kempel, januari 2004 OPLEIDEN IN DE SCHOOL bedreigingen kansen

2

3 SKIF-overdrachtsconferentie 4-5 december 2003 Opleiden in de school Wat is sterk? Wat nog niet zo doordacht? Certificering van studenten en opleidingsscholen? Bekostigingsvragen

4 Er is nauwelijks empirische evidentie voor de aanname dat de professionele ontwikkeling van aanstaande leraren op opleidingsscholen beter wordt gestimuleerd dan op de tot nu toe nog veel gebruikte wijze van opleiden Opleiden in de school een vorm van geloof?

5 SKIF-overdrachtsconferentie 4-5 december 2003 Wat is sterk aan opleiden in de school? beweging  wederzijdse professionalisering  samenwerkingsambities  werkplekleren  schoolontwikkeling  vormgeving interne opleidingsfunctie waardering student

6 Wat is nog niet zo doordacht? de bedrieglijkheid van het ervaringsleren * kwaliteit mentoring * integratie instituutsactiviteiten schoolplannen * ownership impact op de werkplek en het instituut voor iedere student?

7 SKIF-overdrachtsconferentie 4-5 december 2003 Certificering: Voor wie? Door wie? Waarmee?

8 Wat schuift het? kosten en baten voor opleidingsscholen kosten en baten voor opleidingsinstituten


Download ppt "Opleiden in des chool, netwerk De Kempel, januari 2004 OPLEIDEN IN DE SCHOOL bedreigingen kansen."

Verwante presentaties


Ads door Google