De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KapWeKab kamp Praktische en handige informatie!. Praktische informatie Wanneer? 6 tot en met 13 juli Wanneer? 6 tot en met 13 juli Waar? In de chirolokalen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KapWeKab kamp Praktische en handige informatie!. Praktische informatie Wanneer? 6 tot en met 13 juli Wanneer? 6 tot en met 13 juli Waar? In de chirolokalen."— Transcript van de presentatie:

1 KapWeKab kamp Praktische en handige informatie!

2 Praktische informatie Wanneer? 6 tot en met 13 juli Wanneer? 6 tot en met 13 juli Waar? In de chirolokalen van Muizen Waar? In de chirolokalen van Muizen Vervoer? Wordt geregeld per tak. Ouders voeren en komen hun kleine pagadders terug ophalen Vervoer? Wordt geregeld per tak. Ouders voeren en komen hun kleine pagadders terug ophalen Reisduur? Een goed uurtje Reisduur? Een goed uurtje

3 Op kamp… Een week vol plezier en vertier! Een week vol plezier en vertier! De leiding zorgt voor een goed gevulde week met allerhande activiteiten! De leiding zorgt voor een goed gevulde week met allerhande activiteiten! Dagtocht! Dagtocht! De honger wordt gestild door onze foeriers die altijd een verse en overheerlijke maaltijd voorzien! De honger wordt gestild door onze foeriers die altijd een verse en overheerlijke maaltijd voorzien!

4 Kostprijs? +- 100 euro +- 100 euro Verblijf Verblijf Eten Eten Activiteiten Activiteiten

5 Sfeerbeelden

6 Zijn er nog vragen?


Download ppt "KapWeKab kamp Praktische en handige informatie!. Praktische informatie Wanneer? 6 tot en met 13 juli Wanneer? 6 tot en met 13 juli Waar? In de chirolokalen."

Verwante presentaties


Ads door Google