De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium."— Transcript van de presentatie:

1 Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium

2 Het overdreven lozen van afvalstoffen (vetten, oliën en voedselresiduen) in de gootstenen en de evacuatiemonden van de bodems, hinderen de kanaliseringen en de ontvettingssystemen en overbeladen de ophalingspompen. Langzame afvloeiing & het stuwen Ondoeltreffend pompen van de ontvettingssystemen Aardvark is de moderne en biologische oplossing voor de volgende, frequente problemen met leidingen en het netwerk van afvalwater : Slechte geuren Ze worden veroorzaakt door de ontbinding van de voedselafvalstoffen in de leidingen, in de ontvettings- systemen of in de ophalingspompen. De pompen van de ontvettingssystemen maakt het niet mogelijk om de vetafzettingen in de leidingen noch op de wanden uit te schakelen. Het vermijdt evenmin het blokkeren van de ophalingspompen. Plaatselijke taksen  De plaatselijke autoriteiten zijn steeds strikter m.b.t. de naleving van het gehalte aan DCO, DBO en MES en andere indicaties van milieuverontreiniging in het afvalwater dat door vaklui in de openbare leidingen worden geloosd. Biologische producten voor leidingen  Het merendeel van de leveranciers brengen weinig efficiënte vegetatieve bacteriën in de handel. Veel van deze producten bevatten slechts « vrije enzymen » die de vetten alleen maar vloeibaar maken en aldus het probleem binnen het netwerk verplaatsen.  Anderzijds bevatten de traditionele biologische oplossingen spoorbacteriën die minstens 4 tot 6 uur nodig hebben alvorens ze actief worden. Maar het merendeel van de ondernemingen heeft geen 4 tot 6 uur retentietijd.

3 De bacteriën die door Aardvark worden geactiveerd, verteren vetten, oliën en andere organische afvalstoffen die leidingen, ontvettingssystemen en het netwerk van het afvalwater verstoppen. De moderne oplossing: Aardvark Aardvark verspreidt dagelijks in uw leidingen een zeer aanzienlijke hoeveelheid onmiddellijk actieve bacteriën. Aardvark is 85 keer krachtiger dan de klassieke producten. Het Aardvark systeem vermindert de pompfrequenties of uitruimen tot 70%. Het Aardvark systeem vermindert het niveau van DCO, DBO en MES in het afvalwater, en laat u aldus toe om in overeenstemming met de wettelijke milieunormen te zijn en om een goede milieugedrag te hebben. De bacteriën verteren de organische afvalstoffen die voor de slechte geuren verantwoordelijk zijn komende uit de leidingen, de ontvettingssystemen of de ophalings- pompen en schakelen de geuren aan de bron doeltreffend uit. Aardvark vereist geen enkel onderhoud. Een dienst wordt alle 2 maanden gewaarborgd door NCH.

4 Aardvark  Creëert dagelijks 250 miljard actieve aeroob en anaeroob bacteriën, die onmiddellijk actief worden in leidingen, de ontvettingssystemen en de ophalingspompen.  Produceert 85 keer meer bacteriën dan de traditionele producten.  De dagelijkse behandeling Aardvark bevat geen vrije enzymen noch oppervlakteactieve middelen.  Het Aardvark systeem is volkomen verenigbaar met de behandelingsmethoden van de plaatselijke autoriteiten.  Aardvark is een economisch compact systeem dat geen enkel onderhoud vereist.  Aardvark vereist slechts een eenvoudig aansluiten aan de watertoevoer en is verenigbaar met de Europese richtlijnen. Aardvark (open deksel) Kweekkamer 2.5 Lit. Elektromagnetische sluiter Elektronische klok Injector product Het NCH doseringssysteem “Aardvark” is uniek. Het wordt gecontroleerd door een elektronische klok en werkt op batterijen. Het vereist slechts een eenvoudige aansluiting aan de toevoer van water. De 2 vloeibare oplossingen worden gedurende 24 uur gemengd teneinde een in hoge mate efficiënte biologische oplossing te produceren, die, elke dag, in het netwerk van afvalwater zal verspreid worden. Het Aardvark programma bestaat uit 4 elementen Een verspreidingseenheid (foto rechts). Een biologische oplossing – « Aardvark Bio » Een voedingsstof – « Aardvark Bio Advance » Een volledige service geleverd door uw deskundige NCH m.b.t. het afvalwater.


Download ppt "Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium."

Verwante presentaties


Ads door Google