De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door Aidan lobman. .waarom ik het onderwerp heb gekozen?.welke dieren daar leven.over het regenwoud.de mensen.het filmpje.de quiz.het einde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door Aidan lobman. .waarom ik het onderwerp heb gekozen?.welke dieren daar leven.over het regenwoud.de mensen.het filmpje.de quiz.het einde."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door Aidan lobman

2 .waarom ik het onderwerp heb gekozen?.welke dieren daar leven.over het regenwoud.de mensen.het filmpje.de quiz.het einde

3 Ik heb het onderwerp gekozen omdat ik veel daar over weet.En ik in de zomervakantie naar Suriname ga.

4 De dieren die in Suriname leven zijn er heel veel. Er zijn hele gevaarlijke dieren een paar daarvan zijn kaaimannen,piranha's,vogelspin, gif kikkers en python.

5

6 Het regenwoud is heel groot maar ook heel gevaarlijk vanwege de dieren die daar leven.In het regenwoud zijn hele mooie planten en het kan daar wel 5 meter regen vallen.

7 Er wonen veel mensen uit verschillende landen zoals uit India Nederland en Engeland Veel mensen komen daar omdat het daar lekker warm is.

8  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen /1305363 http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen /1305363

9

10 hoe heet de soort van de 5 gevaarlijke dieren? hoeveel meter regen kan er in het regenwoud vallen? Hoe heet de ena dodelijkste spin van de wereld? Hoe heet het kapmes van freek?

11


Download ppt "Gemaakt door Aidan lobman. .waarom ik het onderwerp heb gekozen?.welke dieren daar leven.over het regenwoud.de mensen.het filmpje.de quiz.het einde."

Verwante presentaties


Ads door Google