De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat na uw BUE? Van feedback via BUE naar concrete acties via UW INDIVIDUEEL ONTWIKKELINGSPLAN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat na uw BUE? Van feedback via BUE naar concrete acties via UW INDIVIDUEEL ONTWIKKELINGSPLAN."— Transcript van de presentatie:

1 Wat na uw BUE? Van feedback via BUE naar concrete acties via UW INDIVIDUEEL ONTWIKKELINGSPLAN

2 Het initiatief ligt bij jou ! Stel je eigen ontwikkelingsplan op Afgestemd op de organisatie In samenwerking met een externe consultant

3 Waarom ? Omdat je wil bijleren, nieuwe ervaringen opdoen, jezelf vervolmaken Omdat je je goed wil voorbereiden op het “ontwikkelingsgesprek” dat onderdeel vormt van het evaluatiegesprek. Omdat je de resultaten van BUE wil omzetten in concrete acties.

4 Waarom ? Omdat je wil bijleren, nieuwe ervaringen opdoen, jezelf vervolmaken Omdat je je goed wil voorbereiden op het “ontwikkelingsgesprek” dat onderdeel vormt van het evaluatiegesprek. Omdat je de resultaten van BUE wil omzetten in conrete acties.

5 Hoe vraag ik dit aan ? Neem contact op met je HR gesprekspartner Hij/zij regelt deze ondersteuning voor jou (contacteert een externe consultant naar jouw keuze)

6 Wat houdt dit juist in : het opmaken van een ontwikkelingsplan ? De externe consultant geeft je alle hulpmiddelen en volgt je op : Voorstel ontwikkelingsplan Contractering Afspr leidinggev Opvolging IOP Evaluatie IOP

7 Is dit bindend ? Is dit verplichtend ? Neen, neen. Het opstellen van een kwaliteitsvol ontwikkelingsplan dat jouw eigen wensen en die van de organisatie op elkaar afstemt is JOUW INITIATIEF.

8 Wanneer ? Best voor het evaluatiegesprek = ideaal Na het evaluatiegesprek = haalbaar.

9 Durf verder te gaan dan een BUE ! Stel je eigen ontwikkelingsplan op en vraag alle informatie hierover aan uw interne HR begeleider.


Download ppt "Wat na uw BUE? Van feedback via BUE naar concrete acties via UW INDIVIDUEEL ONTWIKKELINGSPLAN."

Verwante presentaties


Ads door Google