De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PERSONAGES Mavela (Marie-Evelyne): Ze is een donker meisje, ze is 15 jaar oud. Eerst gaat ze gewoon braaf naar school, maar als ze haar neef(die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PERSONAGES Mavela (Marie-Evelyne): Ze is een donker meisje, ze is 15 jaar oud. Eerst gaat ze gewoon braaf naar school, maar als ze haar neef(die."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5 PERSONAGES Mavela (Marie-Evelyne): Ze is een donker meisje, ze is 15 jaar oud. Eerst gaat ze gewoon braaf naar school, maar als ze haar neef(die in een bende zit)tegenkomt in het station waar er wordt gevochten, wilt ze ook bij de bende. Op het politiebureau ontmoet ze Marwan en wordt ze verliefd. Marwan: Een lid van een rivaliserende bende( de 1080’ers), Hij ontmoet Mavela stiekem omdat niemand van de 2 bendes het mogen weten. Hij is heel verliefd op Mavela. X: de bedeleider van “The Black Bronx”. Wanneer Mavela in zijn bende terecht komt gebruikt hij haar als zijn persoonlijk speeltje en verkracht haar. Nadien komt Justelle terug en is zij terug zijn vriendinnetje. X is nadien niet zo opgezet dat Mavela een relatie heeft met iemand uit ene andere bende.

6 PERSONAGES

7

8


Download ppt "PERSONAGES Mavela (Marie-Evelyne): Ze is een donker meisje, ze is 15 jaar oud. Eerst gaat ze gewoon braaf naar school, maar als ze haar neef(die."

Verwante presentaties


Ads door Google