De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De handicap. Een vrouw is juist bevallen. Even later komt de dokter haar bezoeken en zegt : - Uw baby is in goede gezondheid, maar er is toch wel iets.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De handicap. Een vrouw is juist bevallen. Even later komt de dokter haar bezoeken en zegt : - Uw baby is in goede gezondheid, maar er is toch wel iets."— Transcript van de presentatie:

1 De handicap

2 Een vrouw is juist bevallen. Even later komt de dokter haar bezoeken en zegt : - Uw baby is in goede gezondheid, maar er is toch wel iets dat ik over hem wil zeggen.

3 De vrouw maakt zich ongerust: - Wat is er mis met de baby ? Zeg het vlug dokter ! Wat klopt er niet - Wel, eigenlijk niks heel ernstig maar uw baby is een beetje…anders. Hij is hermafrodiet.

4 - Hermafrodiet... Wat is dat eigenlijk ??? - Wel dat wil zeggen dat uw zoontje... dat hij euh... Al het gereedschap van een man heeft, maar ook die van een vrouw.

5 De vrouw wordt bleek : - Oh mijn God ! Wil je zeggen dat hij een penis... EN hersenen heeft…??


Download ppt "De handicap. Een vrouw is juist bevallen. Even later komt de dokter haar bezoeken en zegt : - Uw baby is in goede gezondheid, maar er is toch wel iets."

Verwante presentaties


Ads door Google