De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oordeel niet te vlug Een zwaarlijvige man zit op de bank. Hij krijgt anonieme brieven waarin staat : He dikzak ! Ooit gehoord van afvallen ?! Niemand.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oordeel niet te vlug Een zwaarlijvige man zit op de bank. Hij krijgt anonieme brieven waarin staat : He dikzak ! Ooit gehoord van afvallen ?! Niemand."— Transcript van de presentatie:

1

2 Oordeel niet te vlug

3 Een zwaarlijvige man zit op de bank. Hij krijgt anonieme brieven waarin staat : He dikzak ! Ooit gehoord van afvallen ?! Niemand weet dat hij last heeft van een stofwisselingsziekte.

4 Een meisje van 14 loopt met haar 1 jarige zoontje over straat. Slet ! r oept een stel mensen. Niemand weet dat ze op haar 12de is verkracht.

5 Een man met littekens en vervormde lichaamsdelen wordt l ll lelijkerd g gg genoemd. Niemand weet dat hij ernstige verwondingen heeft opgelopen tijdens het vechten voor ons land in de oorlog.

6 Een meisje loopt met haar pruik door school. Jongens t tt trekken eraan en als blijkt dat ze kaal is, lachen ze haar uit. Die jongens weten niet dat ze kanker heeft.

7 Mensen oordelen vaak erg gemakkelijk en snel... Als je ook vindt dat mensen niet zo vlug zouden moeten oordelen, stuur dit bericht dan door. Wellicht zal 96% dit niet doen, omdat ze geen zin hebben of omdat ze wel snel een oordeel vellen. Hopelijk ben je bij de 4% die voorzichtig oordelen en dit bericht doorsturen zodat meer mensen beseffen hoe gemeen oordelen kunnen zijn.


Download ppt "Oordeel niet te vlug Een zwaarlijvige man zit op de bank. Hij krijgt anonieme brieven waarin staat : He dikzak ! Ooit gehoord van afvallen ?! Niemand."

Verwante presentaties


Ads door Google