De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TeBusco! TeBusco Colombia Actividades 2014. Wie zijn we? TeBusco! TeBusco is een niet gouvernementele organisatie dat werkt voor het welzijn van kinderen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TeBusco! TeBusco Colombia Actividades 2014. Wie zijn we? TeBusco! TeBusco is een niet gouvernementele organisatie dat werkt voor het welzijn van kinderen."— Transcript van de presentatie:

1 TeBusco! TeBusco Colombia Actividades 2014

2 Wie zijn we? TeBusco! TeBusco is een niet gouvernementele organisatie dat werkt voor het welzijn van kinderen en jongeren in Colombia door de verdwijning, inlijving door gewapende groepen en misbruik van minderjarigen te voorkomen.

3 Wat doen we? Preventie -Workshops voor kinderen (6-10 jaar) 1. Rechten van het kind Identificatie van vertrouwenspersonen Risicosituaties -Workshops voor jongeren (10-18 jaar) Veilig internetgebruik Zelfbescherming en bescherming van leeftijdsgenoten Identificatie van vertrouwenspersonen TeBusco!

4 Wat doen we? Sensibilisering “Inlijving van kinderen door illegaal gewapende groepen (IGG)”, i.s.m. Rayuela Films: -Langspeelfilm “Alias Maria” -Sensibiliseringscampagne -Documentaire -Theaterworkshops voor casting acteurs (kinderen en jongeren die effectief een verhoogd risico lopen op inlijving door IGG). 2. TeBusco!

5

6 Met wie werken we? Lokale wijkorganisaties Openbare scholen TeBusco! Wie steunt ons? VZW Agoriad International Centre For Missing and Exploited Childen – ICMEC Child Focus

7 Dank u! TeBusco!


Download ppt "TeBusco! TeBusco Colombia Actividades 2014. Wie zijn we? TeBusco! TeBusco is een niet gouvernementele organisatie dat werkt voor het welzijn van kinderen."

Verwante presentaties


Ads door Google