De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Blok 3 en 4 VMBO Basis / Kader Eigen risico Het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen Irrigatie Bewateren van grond die te droog is voor landbouw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Blok 3 en 4 VMBO Basis / Kader Eigen risico Het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen Irrigatie Bewateren van grond die te droog is voor landbouw."— Transcript van de presentatie:

1

2 Blok 3 en 4 VMBO Basis / Kader

3 Eigen risico Het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen Irrigatie Bewateren van grond die te droog is voor landbouw

4 Massatoerisme als veel toeristen tegelijkertijd naar hetzelfde gebied gaan  hier is het druk Polis het contract waarin staat wat er precies verzekerd is, welk bedrag je bij schade krijgt en wat het eigen risico is.

5 Premie het bedrag dat je betaalt voor een verzekering. Recreatie: Iets doen voor je plezier en ontspanning in je vrije tijd op een plek die daarvoor speciaal is ingericht

6 Langs de kustOostenMidden en Zuid-Oosten

7 Zon, zee, vakantieCultuurGoedkoop

8 WaterAfstand

9 ZiekteOngelukGestolen

10

11


Download ppt "Blok 3 en 4 VMBO Basis / Kader Eigen risico Het bedrag dat je bij schade zelf moet betalen Irrigatie Bewateren van grond die te droog is voor landbouw."

Verwante presentaties


Ads door Google