De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondagmorgen 22 december 2013. WELKOM in/bij deze ochtenddienst op de laatste adventszondag. Vandaag ontvangen Cas Marien en Sem Danny van der Maas de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondagmorgen 22 december 2013. WELKOM in/bij deze ochtenddienst op de laatste adventszondag. Vandaag ontvangen Cas Marien en Sem Danny van der Maas de."— Transcript van de presentatie:

1 Zondagmorgen 22 december 2013

2 WELKOM in/bij deze ochtenddienst op de laatste adventszondag. Vandaag ontvangen Cas Marien en Sem Danny van der Maas de heilige doop en zal Lubbert (Lambert) Pasterkamp in het openbaar zijn geloof belijden.

3

4 In de bijbelklas (kindernevendienst tot ongeveer 12 jaar) wordt verteld over de HEER die zijn volk verlost (n.a.v. Micha 7).

5 Vandaag zijn er twee collecten: 1 e. de Stichting TIMON. Deze diaconale stichting verleent jeugdzorg en (jong)volwassenenzorg, met name in de provincie Utrecht en de stadsregio’s Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast heeft TIMON begeleid-wonen-voorzieningen in de vorm van woongroepen in diverse plaatsen van ons land. De hulpverlening vindt haar motivatie en inspiratie in de christelijke levensovertuiging. 2 e. de (Singel)kerk.

6 Spreuk van de week (Uit: Spreuken van koning Salomo 14 : 3) De woorden van een dwaas zijn een stok voor zijn hoogmoed, wat een wijze zegt, biedt veiligheid.

7 . Deze adventsperiode volgen de kinderen van de bijbelklas (kindernevendienst) een speciaal project van de Stichting Vertel Het Maar. De titel is GOD GEEFT EEN NIEUWE KONING. Vandaag hiervan het vierde deel (zie de volgende dia’s). Tijdens de kerkdienst wordt ook het vierde couplet van het bijbehorende projectlied gezongen.

8 God geeft een nieuwe Koning Kerstproject 2013

9 De Koning verlost ons Zondag 22 december 2013

10 De Koning verlost ons Zondag 22 december 2013

11 De Koning verlost ons Zondag 22 december 2013

12 Eerstvolgende kerkdiensten: Vanmiddag 17.00 uur met het Vocaal Theologen Ensemble (VTE). Woensdag 10.00 uur KERSTFEEST. Volgende week zondag 09.30 uur in de REHOBOTHKERK gezamenlijk met de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Volgende week zondag 14.00 uur de AFSCHEIDSDIENST van ds. H. de Bruijne. Oudejaarsdag 19.00 uur. Nieuwjaarsdag geen dienst.

13 Aansteken van de vierde adventskaars door Maaike Roorda.

14 Gedicht door Maaike Roorda: Vierde kaars, ga maar je gang. ‘t Licht waarvan wij dromen zal nu snel voor groot en klein op de aarde komen.

15 We vervolgen deze speciale dienst aan de hand van de gedrukte liturgie. De heilige doop zal worden bediend aan Cas Marien en Sem Danny van der Maas. Lubbert Pasterkamp zal belijdenis van het geloof afleggen. Voorganger ds. H. de Bruijne.

16 Vanmiddag om 17.00 uur is er vanuit dit kerkgebouw een speciale dienst in Engelse traditie. ‘Festival of Nine Lessons and Carols’ met medewerking van het Vocaal Theologen Ensemble (VTE).


Download ppt "Zondagmorgen 22 december 2013. WELKOM in/bij deze ochtenddienst op de laatste adventszondag. Vandaag ontvangen Cas Marien en Sem Danny van der Maas de."

Verwante presentaties


Ads door Google