De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een konijn Mijn lievelingsdieren zijn konijnen want ; ik heb er zelf een en ze zijn heel speels en heel schattig. Een Arabisch paard Mijn lievelingsdieren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een konijn Mijn lievelingsdieren zijn konijnen want ; ik heb er zelf een en ze zijn heel speels en heel schattig. Een Arabisch paard Mijn lievelingsdieren."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Een konijn Mijn lievelingsdieren zijn konijnen want ; ik heb er zelf een en ze zijn heel speels en heel schattig. Een Arabisch paard Mijn lievelingsdieren zijn Arabische paarden Omdat ze heel mooi zijn en ik vind ze erg schattig En ze zijn soepel, lenig en slim.

4 Ik wil De witte tijger in mijn land hebben omdat: ik vind ze heel erg mooi en ze zijn erg zeldzaam Ik wil de panda in mijn land hebben omdat : ze zijn heel erg mooi en ze zien er heel knuffelbaar uit (zijn ze niet!!!)

5 De dieren in ons land worden beschermd door : wspa, dierenbescherming en wnf. Wnf betekent: wereld natuur fonds Wspa betekent: world society for the protection of animals

6 De lievelingsdieren van de klas zijn: hond (5x) kat (2x) jaguar (1x) leeuw (2x) panda (1x) Orka (1x) Koe (1x) Konijn (1x) Arabisch paard (1x)

7 Dank je wel voor het lezen. We hopen dat jullie het leuk vonden! Groetjes uit Enschede (Nederland) van Imaani en Amina!!!


Download ppt "Een konijn Mijn lievelingsdieren zijn konijnen want ; ik heb er zelf een en ze zijn heel speels en heel schattig. Een Arabisch paard Mijn lievelingsdieren."

Verwante presentaties


Ads door Google