De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heel interessant !.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heel interessant !."— Transcript van de presentatie:

1 Heel interessant !

2 Weet je waarom je een trouwring om je ringvinger draagt?

3 Er is een legende die het kan
uitleggen op een mooie en overtuigende manier….

4 De duimen vertegenwoordigen je ouders
De duimen vertegenwoordigen je ouders. De wijsvingers staan voor je broers , zussen en vrienden. De middelvingers vertegenwoordigen jezelf. De ringvinger (vierde vinger) staat voor je partner en de pinken verbeelden je kinderen.

5 OK ... zet eerst je handen palm tegen palm en dan de middelste vingers met de knokkels tegen elkaar zoals in de afbeelding ....

6 Nu probeer je om je duimen te scheiden (vertegenwoordiger van de ouders). Je zult merken dat je ze kunt openen omdat je ouders niet bestemd zijn om met jou te leven tot de dag dat je sterft. De duimen weer samen brengen.

7 Probeer nu je wijsvingers te scheiden ( broers,zussen en vrienden)
Probeer nu je wijsvingers te scheiden ( broers,zussen en vrienden). Ook nu zul je zien dat ze makkelijk te openen zijn, omdat ook zij verschillende bestemmingen hebben, zoals huwelijk en kinderen. De vingers weer samenbrengen

8 De vingers weer samenbrengen.
Probeer het nu met je pinken (vertegenwoordigers van je kinderen). Ook geen probleem, omdat je kinderen opgroeien en hun eigen weg gaan. De vingers weer samenbrengen.

9 Tot slot probeer je je ringvingers te scheiden.
Ben je verrast ? Je kunt ze niet scheiden ... Dat komt omdat dit paar is bestemd om bij elkaar te blijven tot de laatste dag van je leven en dat is de reden waarom de trouwring wordt gebruikt aan deze vinger.

10 1 Geef mensen meer dan ze verwachten en doe het met plezier
2 Trouw met diegene die je lief hebt en waarmee je kunt praten, als je ouder wordt, want gesprekken verrijken.   3 Geloof niet alles wat je hoort, besteed niet alles wat je hebt en slaap niet te veel.

11 Als je zegt 'ik hou van je', zeg het met een diep gevoel.
4 Als je zegt 'ik hou van je', zeg het met een diep gevoel.   5 Als je zegt 'sorry' kijk de persoon in zijn ogen.   6 Wacht op z`n minst een paar maanden om te gaan trouwen ..

12 7 Geloof in liefde op het eerste gezicht.
8 Lach nooit om de dromen van andere mensen. Een mens zonder dromen is arm. 9 Hou van je partner met heel je hart. Die kan je pijn doen... Maar dat behoort bij het leven.

13 Strijd eerlijk bij een meningsverschil.
10 Strijd eerlijk bij een meningsverschil.   11 Beoordeel de mensen niet naar de familieleden die ze hebben.    12 Praat rustig en denk na voor je vragen stelt.

14 Zeg gezondheid wanneer je iemand hoort niezen.
13 Wanneer iemand je een vraag stelt die je niet wil beantwoorden, glimlach en vraag ”waarom hij of zij dat wil weten”    14 Onthoud dat een grote liefde en grote uitdagingen altijd een groot risico inhouden.    15 Zeg gezondheid wanneer je iemand hoort niezen.

15 Wanneer je verliest, vergeet de les dan niet.
16 Wanneer je verliest, vergeet de les dan niet.    17 Onthoud de twee R's: Respecteer jezelf,en Respect voor andere mensen.   18 Laat een klein verschil een grote vriendschap niet verwonden.

16 Wanneer je de telefoon opneemt, doe dat dan met een glimlach,
19 Wanneer je je realiseert dat je een fout hebt gemaakt, neem dan de maatregelen omdat onmiddellijk te corrigeren.    20 Wanneer je de telefoon opneemt, doe dat dan met een glimlach, de beller voelt het in je stem.    21 Zoek tijd om met jezelf door te brengen

17 En vergeet nooit !!!

18 Een echte vriend is iemand die een hand reikt en je hart raakt !!!


Download ppt "Heel interessant !."

Verwante presentaties


Ads door Google