De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”"— Transcript van de presentatie:

1 Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”
“Friends for Friends”

2 Inhoudsopgave: Voorblad Inhoudsopgave Algemene trends in de horeca.
Zichtbare trend “Friends for Friends” Zichtbare innovatie “High Beer” Bedrijfsformule. Bedrijfsformule: “personeel” Bedrijfsformule: “product”en “plaats” Bedrijfsformule: “presentatie” Bedrijfsformule: “plaats” en “promotie”

3 algemene trends in de horeca
tapas & all you can eat "Hollandse korst" samenwerking tussen bedrijven "Feedie App"

4 zicht bare trend: "Friends for Friends"
“Friend for Friends” welkomst drankje Lopend buffet diverse hapjes dj met swingende muziek Kennis maken met het bedrijf. Vrienden van het bedrijf of personeel.

5 zichtbare innovatie: "High Beer" “High Beer” bieren: Leffe Blond
Leffe Tripple Leffe Bruin “High Beer” hapjes: mini broodje hamburger broodje knackworst bitterballen verschillende soorten kaas en worst nootjes mini carpaccio mini saucijsjes bittergarnituur Lust u de bieren niet? Geen probleem u kunt ook normaal bier bestellen.

6 Bedrijfsformule: “het Wapen van Marion”
onze Producten zijn: Hotel kamers restaurant + braserie zalen Bedrijfsformule: “het Wapen van Marion” Prijs is gemiddeld. Personeel is laag in opleiding. Promotie is voldoende: Social media website booking sites veilingsites de plaats ligt tussen strand en duingebied. De presentatie is natuurlijk en industrieel.

7 Bedrijfsformule: personeel
Directeur: Jan van Marion Administratie: Els management Technische Dienst: Bas Chefkok: Peter F&B Manager: Huib Sales & marketing: Miranda Frontoffice manager: Patricha Rene Maikel Receptie medewerkers Pauline & Leontine keukenpersoneel Fulltimers Nacht portier Partimers Ambulanten Ivon Stagaire`s Stagaire`s Houskeeping

8 Bedrijfsformule: Plaats: Product: Omgeving: Logies verstrekkend:
- strand, duinen en bos Activiteiten: - mountainbiking - scootertochten - wandel routes - varen enz. Logies verstrekkend: - 101 kamers - comfort - standaard - suite - uitzicht op land, duin of natuurgebied. Food & Beverage: - brasserie / restaurant - bar / lounge /21.30 keuken /01.00 brasserie + bar/lounge. - zelfde kaart in de brasserie en in het restaurant. Zalen: - 7 zalen - reserveren van 5 tot 400 personen - vergaderingen - conferenties - trainingen en cursussen - bruiloften enz.

9 Bedrijfsformule: Natuurlijk en industrieel: Bedrijfskleding:
Presentatie: Natuurlijk en industrieel: Bedrijfskleding: Zwarte broek paarse blouse Zwarte sloof zwarte schoenen

10 Bedrijfsformule: Prijs: Promotie: Prijsklasse: middel Eigen website
Social media Booking sites Veiling sites Strippenkaart actie Eigen bestand


Download ppt "Periode opdracht 1 innovatie: Trend: Trends en innovaties ”High Beer”"

Verwante presentaties


Ads door Google