De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PET-SHOPDierenwinkel Ga maar snel kijken Dierenwinkel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "PET-SHOPDierenwinkel Ga maar snel kijken Dierenwinkel."— Transcript van de presentatie:

1

2 PET-SHOPDierenwinkel Ga maar snel kijken

3 Dierenwinkel

4 Een beeld van een Vrouw staat aan de kassa van een dierenzaak aan te schuiven met het katten eten dat ze juist gekocht heeft, als haar oog valt op een advertentie:

5 Beffende kikkers €5 per stuk Ze denkt even na en zegt stilletjes aan de verkoper; geef mij er maar zo ene. Hij geeft haar de kikker en zegt: goed de gebruiksaanwijzing lezen! Veel Plezier ermee!!!

6 Thuisgekomen doet ze de doos open en leest de gebruiksaanwijzing: 1.Neem een warme douche 2.Gebruik een geurende bodymilk

7 3.Ga naakt op het bed liggen

8 4.Zet de kikker tussen uw benen

9 Ze doet precies wat er staat, maar er gebeurt niets. Allee, hoe komt dat nu??? Ik zal eens opnieuw beginnen en een andere bodymilk gebruiken, misschien was het niet de juiste geur. Ze begint het hele ritueel opnieuw: douche, bodymilk, bloot op bed en de kikker tussen haar benen. Maar weer niks!!!

10 Verdorie, wat nu!!! Ik heb toch alles gedaan wat ik moest doen. Ik zal eens naar de winkel bellen. Nonderdju; zegt de verkoper 'da''s nu al den 3de vandaag bij wie dat niet gaat. Ik zal eens afkomen. 5 minuten later staat hij bij haar. Laat mij eens precies zien wat ge allemaal gedaan hebt; vraagt hij..

11 De vrouw volgt opnieuw de aanwijzingen

12 en legt dus de kikker tussen haar benen. maar weer niks!!!

13 De verkoper grijpt de kikker vast, kijkt hem diep in de ogen en zegt hem: OK VRIEND, ik zal het nog één keer voordoen!!!

14 TOT ZIENS IN DE DIERENWINKEL DAMES


Download ppt "PET-SHOPDierenwinkel Ga maar snel kijken Dierenwinkel."

Verwante presentaties


Ads door Google