De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Trisha van Engelen Grijs

Verwante presentaties


Presentatie over: "Trisha van Engelen Grijs"— Transcript van de presentatie:

1 Trisha van Engelen 500626298 Grijs
Stijlgids Trisha van Engelen Grijs

2 Logo Dit is het logo voor het spel 4 opzij 2 erbij.
Het plaatje en de tekst horen bij elkaar. De basiskleuren van het logo staan vast, maar er mogen wel verschillende tonen blauw en geel worden gebruikt. De enige manier waarop het logo mag worden veranderd is door de tekst op een andere manier met het plaatje te combineren. De tekst mag ervoor of erachter staan. Wel moet het plaatje dan kleiner worden gemaakt. De puzzelstukken van het logo mogen niet op een andere manier gedraaid worden, er mogen geen andere vormen van puzzelstukken gebruikt worden. Het logo moet in deze verhouding worden gebruikt, en niet worden uitgerekt.

3 Kleurenpalet Ik heb gekozen voor de kleur blauw. De kleur blauw moet worden gebruikt voor het meerendeel van de vormgeving. Wel mogen er lichtere en donkerdere tinten gebruikt worden. Er wordt gebruik gemaakt van geel om het contrast tussen de verschillende blauwe onderdelen goed zicht baar te laten maken. Geel word verder alleen gebruikt voor de mouse-events van de knoppen. Voor tekst wordt altijd de kleur zwart gebruikt. Een andere kleur wordt minder zichtbaar op dit kleurenpalet.

4 Typografie Voor de logo is het volgende lettertype gebruikt:
Hobo Std Medium #000000 Op het splashscreen wordt alleen het volgende lettertype gebruikt: Cooper Std 60pt #000000 Deze twee lettertypes lijken veel op elkaar. Cooper Std is alleen wat dikker en wat sielijker. Daar wordt dit lettertype gebruikt in de lay-out, het moet niet lijken alsof alles bij het logo hoord.

5 Lay-out De schermresolutie is gebasseerd op 1024 x 768.
Tussen de buttons zit 0,8 cm tussenruimte. Tussen de zijkant en de sierlijn zit 1,5 cm ruimte. Tussen de sierlijn en de buttons zit 2 cm ruimte. Het logo staat links van de buttons. Geel wordt gebruikt als contrast voor het logo en de buttons. Elk toegevoegde intem aan de pagina moet een puzzelelement hebben. Voor de buttons wordt er gebruik gemaakt van een gradient. In elke hoek van de pagina zit een puzzelelement.

6 Beeld en Illustraties De stijl van de beelden zijn gebasseerd op geanimeerde cartoonschtige spellen. Er wordt veel gebruik gemaakt van het puzzelelement maar wel en dezelfde tekenvorm. Het zijn basisvormen met hier en daar wat diepte om het wat meer eruit te laten springen. Het is wel allemaal heel statisch. De vormgeving hoort zo gemaakt te worden en ook zo te staan.


Download ppt "Trisha van Engelen Grijs"

Verwante presentaties


Ads door Google