De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Energy from the Sea Zeemineralen en de ideale manier om landbouwgrond te voorzien van alle voedingsstoffen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Energy from the Sea Zeemineralen en de ideale manier om landbouwgrond te voorzien van alle voedingsstoffen."— Transcript van de presentatie:

1 Energy from the Sea Zeemineralen en de ideale manier om landbouwgrond te voorzien van alle voedingsstoffen.

2 Geschiedenis Het idee om verdund zeewater te gebruiken als meststof voor de planten kwam van dokter Maynard Murray. Het idee om verdund zeewater te gebruiken als meststof voor de planten kwam van dokter Maynard Murray. Hij beschrijft de mestmethode in zijn boek Sea Energy Agriculture (1976). De inhoud detailleert zijn 40 jaar durend onderzoek. Hij beschrijft de mestmethode in zijn boek Sea Energy Agriculture (1976). De inhoud detailleert zijn 40 jaar durend onderzoek. De resultaten bevestigen het cruciale belang van de mineralen en sporenelementen voor de gezondheid van planten, dieren en mensen. De resultaten bevestigen het cruciale belang van de mineralen en sporenelementen voor de gezondheid van planten, dieren en mensen.

3 Al vanaf 1936 experimenteerde Dr. Murray met zeemineralen en hij gebruikte in zijn experimenten verschillende groenten, fruitsoorten en granen. Al vanaf 1936 experimenteerde Dr. Murray met zeemineralen en hij gebruikte in zijn experimenten verschillende groenten, fruitsoorten en granen. Hij zei dat het recycleren van de zeemineralen naar het land de meest efficiëntste methode was om onze kostbare gronden (en het resulterende voedsel) opnieuw een optimale mineraalcompositie kon bezorgen. Hij zei dat het recycleren van de zeemineralen naar het land de meest efficiëntste methode was om onze kostbare gronden (en het resulterende voedsel) opnieuw een optimale mineraalcompositie kon bezorgen. Zo werd de Sea Energy Agriculture technologie geboren. Zo werd de Sea Energy Agriculture technologie geboren. Hier kan je alvast enkele bladzijden lezen uit Dr Murray’s boek “Energy from the Sea”. Hier kan je alvast enkele bladzijden lezen uit Dr Murray’s boek “Energy from the Sea”. Hier


Download ppt "Energy from the Sea Zeemineralen en de ideale manier om landbouwgrond te voorzien van alle voedingsstoffen."

Verwante presentaties


Ads door Google