De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klikken. Hoeveel mannen heb je nodig om een bierflesje te openen? Geen een Het zou al open moeten zijn als de vrouw het brengt!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klikken. Hoeveel mannen heb je nodig om een bierflesje te openen? Geen een Het zou al open moeten zijn als de vrouw het brengt!"— Transcript van de presentatie:

1 klikken

2 Hoeveel mannen heb je nodig om een bierflesje te openen? Geen een Het zou al open moeten zijn als de vrouw het brengt!

3 Waarom is een wasserette een slechte plek om een vrouw te versieren? Omdat een vrouw die geen geld heeft voor een wasmachine,je waarschijnlijk nooit zal kunnen onderhouden!

4 Waarom hebben vrouwen kleinere voeten dan mannen? Dat komt door de evolutie van de mens, zo kunnen ze dichter bij het aanrecht staan!

5 Hoe weten we dat vrouwen iets slim gaan zeggen? Als haar zin begint met: “Een man vertelde me ooit…”

6 Hoe repareer je een dameshorloge? Niet. Er zit een klok op de magnetron!

7 Als je hond aan de voordeur aan ‘blaffen is en je vrouw aan de achterdeur roept, wie laat je dan eerst binnen? Je hond natuurlijk,die houdt binnen tenminste zijn bek!

8 Wat is er erger dan een mannelijk chauvinistisch varken? Een vrouw die niet doet wat haar opgedragen is!

9 Wetenschappers hebben voedsel ontdekt dat de sexlust bij vrouwen Met 90 % doet afnemen. Ze noemen het “Huwelijkstaart”!

10 Waarom gaan mannen in de regel eerder dood dan vrouwen? Omdat ze dat willen!

11 In het begin schiep God de aarde en rustte. Toen schiep God de man en rustte. Daarna schiep God de vrouw,sindsdien heeft God noch man ooit nog rust…

12 Stuur dit door naar mannen die graag lachen en naar die paar vrouwen die de waarheid aankunnen Groetjes


Download ppt "Klikken. Hoeveel mannen heb je nodig om een bierflesje te openen? Geen een Het zou al open moeten zijn als de vrouw het brengt!"

Verwante presentaties


Ads door Google