De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voor de behandeling van plagiocephalcy bij babies, om een vervormde schedel in de normale vorm te laten uitgroeien PlagioCare TM.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voor de behandeling van plagiocephalcy bij babies, om een vervormde schedel in de normale vorm te laten uitgroeien PlagioCare TM."— Transcript van de presentatie:

1 Voor de behandeling van plagiocephalcy bij babies, om een vervormde schedel in de normale vorm te laten uitgroeien PlagioCare TM

2 Achtergrond Informatie De laatste jaren neemt het aantal baby’s met een afwijkende schedelvorm behoorlijk toe. Jaarlijks ontwikkelt ongeveer 10% van de in Nederland geboren baby’s een afwijkende schedelvorm. Bij zo’n 75% van de baby’s herstelt dit op een natuurlijke manier. De overige baby’s, circa 5.000 per jaar, hebben hulp nodig bij het herstel van de schedelvorm. Een deel hiervan kan worden geholpen met de zogenaamde redressiehelm.

3 Achtergrond Informatie Er zijn verschillende vormen van scheefgroei, oa: Plagiocefalie (scheef achterhoofd/schedel) Branchycefalie (brede schedel) Scapocefalie (bootschedel) Plagiocefalie Branchycefalie Scapocefalie

4 PlagioCare TM Behandeling De ideale leeftijd om met de behandeling te beginnen is 4 tot 7 maanden, maar tot 14 maanden is het mogelijk om met de behandeling te starten. Over het algemeen worden er betere resultaten binnen kortere tijd geboekt wanneer de behandeling wordt toegepast op eerdere leeftijd. Schema / Procedure Intake gesprek waarbij de achtergrond wordt door besproken, er metingen worden gedaan, en scans worden gemaakt mbv de camera Aanpassen van helm wanneer deze geleverd is Diverse controle afspraken waarbij onder andere gekeken wordt naar de passing en het draagschema van de helm Einde van de behandeling na circa 4 tot 6 maanden

5 PlagioCare Helm Op maat gemaakt en groei aanpasbaar voor perfecte passing gedurende de gehele behandeling Licht van gewicht Met ventilatie gaten voor comfort Ontwerp bestaande uit één geheel met eenvoudige sluiting Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen De PlagioCare helm laat de vervormde schedel van een baby in de normale vorm groeien door ruimte te bieden om uit te groeien op plaatsen waar de schedel ingedeukt is.

6 3D Camera Fotografisch Geen lasers Nauwkeurig tot.03mm Vriendelijk en snel

7 Neem Bijvoorbeeld Tom Voor behandeling: 6 maanden Na behandeling: 8,5 maanden A/P groei: 30mm

8


Download ppt "Voor de behandeling van plagiocephalcy bij babies, om een vervormde schedel in de normale vorm te laten uitgroeien PlagioCare TM."

Verwante presentaties


Ads door Google