De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, droog en overheersend door geweldig groot duinen, er groot.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, droog en overheersend door geweldig groot duinen, er groot."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, droog en overheersend door geweldig groot duinen, er groot aantal meren zich bevinden sinds eeuwen, dit is ongelooflijk. Deze plek is ook genoemd: Het woestijn van de “ mysterieuze meren “.

5

6

7

8 Deze Badain Jaran bevind zich in het noorden van China, bij Mongolie. Deze woestijn heeft een uniek kenmerk: hij bevat duinen die niet van plaats veranderen en deze zijn de hoogste duinen in de wereld. De duinen blijven vast zitten door de vocht in de binnenkant, wat verklaard hun weerstand tegen de erosie van de wind.

9

10

11

12 De regens zijn hooguit 40 mm per jaar, wat niet bevorderend is voor het water nivo in de meren. Meren worden niet aangevuld door de regens. Het geheim is alleen de laatste jaren onthuld: het water komt ondergronds uit het gebergte Qilian, honderden kilometers vandaan, ongeveer 350 kilometers. Dit is een soort groot rivier die alleen onder de woestijn moet lopen.

13 jeep

14

15

16 Het resultaat is een prachtig woestijn bezaait met lagunen

17

18

19

20 Sommigen van deze meren zijn jong, maar ouderen bevatten een hoger zout gehalt. Het zicht, panorama’s vanuit deze duinen zijn heel indrukwekkend aangezien dat enkel duinen 500 meters hoogte kunnen bereiken.

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36


Download ppt "Tot vandaag de dag, is het moelijk te begrijpen dat in een woestijn gebied, zonder regen, droog en overheersend door geweldig groot duinen, er groot."

Verwante presentaties


Ads door Google