De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een dag voor uw reputatie! Neem even de tijd voor het opmaken van de balans. Hoe staat het met uw reputatie? En wat is uw persoonlijke strategie: waar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een dag voor uw reputatie! Neem even de tijd voor het opmaken van de balans. Hoe staat het met uw reputatie? En wat is uw persoonlijke strategie: waar."— Transcript van de presentatie:

1 Een dag voor uw reputatie! Neem even de tijd voor het opmaken van de balans. Hoe staat het met uw reputatie? En wat is uw persoonlijke strategie: waar wilt u als bestuurder, topmanager, directeur, professional en mens naar toe groeien in 2015? Werk planmatig aan uw reputatie en het profiel dat uw strategie laat slagen!

2 Nieuw! Zet goede voornemens voor 2015 nu al om in een krachtig reputatie & profiel plan!

3 Oele Steenks Oele Steenks heeft 18 jaar een directiefunctie bekleed in een Amerikaans concern en rapporteerde rechtstreeks aan de ‘board’ in New York. Tevens was hij het publieke gezicht van de onderneming in de Benelux. Hij heeft persoonlijk als crisismanager gevoelige kwesties voor het voetlicht gebracht en ontwierp de communicatiestrategie voor topbestuurders van Philips International, Korn Ferry, GTI en Reader’s Digest. Hij heeft zich bewezen als betrouwbare persoonlijk adviseur van topmensen en voelt zich comfortabel bij de opdracht om hun prestaties de juiste glans te geven!

4 Strategie & Reputatie Methodische versterking van reputatie en professioneel profiel

5 Reputatiemanagement Statuscheck Potentieel Bedreigingen Ambities Strategie  Reflectie op reputatie  Onderscheidend zijn!  Social media, codes  Gewenst imago  Planning succes-profiel

6 Eindejaars Actie! Agenda een dag of dagdeel schoon voor focus op uw reputatie! Analyse en eerste conclusies als afsluiting Verbeterplan op schrift Actiepunten in checklist Prijs 1495 euro excl. btw

7 Maak snel aan afspraak! Kantoor: Noordsingel 52, 8255 AN Swifterbant. Telefoon: +316 29 30 99 94 Website: www.os4strategy.comwww.os4strategy.com


Download ppt "Een dag voor uw reputatie! Neem even de tijd voor het opmaken van de balans. Hoe staat het met uw reputatie? En wat is uw persoonlijke strategie: waar."

Verwante presentaties


Ads door Google