De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Invuloefeni ng. Bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke problemen zoals de langdurige leegstand van panden in Amsterdam. Voor leegstaande.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Invuloefeni ng. Bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke problemen zoals de langdurige leegstand van panden in Amsterdam. Voor leegstaande."— Transcript van de presentatie:

1 Invuloefeni ng

2 Bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke problemen zoals de langdurige leegstand van panden in Amsterdam. Voor leegstaande panden ontwikkelt Nieuwe Garde Amsterdam tijdelijke functies op basis van een heersend probleem in de wijk. De achterban van Nieuwe Garde Amsterdam wordt ingezet om haar creativiteit te gebruiken om oplossingen te bedenken voor nieuwe functies, als kinderopvang, tentoonstellingsruimte, ouderenrecreatie en parkeerproblemen, voor een leegstaand pand.

3 Kinderopvang Tentoonstellingsruimte

4 Ouderenrecreatie Hotel

5 Aanpak Fase 1 Inventarisatie probleemstellingen Inventarisatie aanbod leegstand Indentificatie probleemeigenaar en contact leggen met eigenaren leegstaande panden Fase 2 Organisatie van brainstormsessies Creatief team heeft 2 middagen voor brainstorm en conceptontwikkeling Resultaat is presentatie van concept aan eigenaar van het pand en de probleemeigenaar

6 In 1 jaar ontwikkelt Nieuwe Garde Amsterdam met een creatief team voor 3 panden in Amsterdam een nieuwe tijdelijke bestemming.

7 Welke invulling geef jij aan een leegstaand pand?


Download ppt "Invuloefeni ng. Bijdragen aan het oplossen van sociaal maatschappelijke problemen zoals de langdurige leegstand van panden in Amsterdam. Voor leegstaande."

Verwante presentaties


Ads door Google