De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Is niet gevaarlijk leefomgeving De naam zegt het zelf hij leeft bij jouw thuis!!! Maar meestal is dit niet zijn leefomgeving maar zijn kerkhof.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Is niet gevaarlijk leefomgeving De naam zegt het zelf hij leeft bij jouw thuis!!! Maar meestal is dit niet zijn leefomgeving maar zijn kerkhof."— Transcript van de presentatie:

1

2 Is niet gevaarlijk

3 leefomgeving De naam zegt het zelf hij leeft bij jouw thuis!!! Maar meestal is dit niet zijn leefomgeving maar zijn kerkhof.

4 ETEN Huisspinnen eten insecten. Huisspinnen eten insecten. En zijn de insecten op,geeft niet ze vinden andere huisspinnen ook een lekkernij. En zijn de insecten op,geeft niet ze vinden andere huisspinnen ook een lekkernij.

5 Uiterlijk Het vrouwtje van de huisspin bereikt een lichaamslengte van ongeveer 7-11 mm, het mannetje 6- 9 mm (exclusief poten).Het mannetje heeft een relatief langwerpiger achterlijf en langere poten. De afstand tussen de poten kan tot 2,5 cm bedragen. Het vrouwtje van de huisspin bereikt een lichaamslengte van ongeveer 7-11 mm, het mannetje 6- 9 mm (exclusief poten).Het mannetje heeft een relatief langwerpiger achterlijf en langere poten. De afstand tussen de poten kan tot 2,5 cm bedragen.mmachterlijfcmmmachterlijfcm De huisspin is makkelijk te verwarren met de veldtrechterspin, aangezien beide soorten een zigzagpatroon op het achterlijf kunnen hebben, de huisspin is over het algemeen echter kleiner, donkerder bruin gekleurd, met een cirkelpatroon op het achterlijf en gestreepte poten. De huisspin is makkelijk te verwarren met de veldtrechterspin, aangezien beide soorten een zigzagpatroon op het achterlijf kunnen hebben, de huisspin is over het algemeen echter kleiner, donkerder bruin gekleurd, met een cirkelpatroon op het achterlijf en gestreepte poten. veldtrechterspin


Download ppt "Is niet gevaarlijk leefomgeving De naam zegt het zelf hij leeft bij jouw thuis!!! Maar meestal is dit niet zijn leefomgeving maar zijn kerkhof."

Verwante presentaties


Ads door Google