De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Maya’s zeggen over Anguel : Anguel draagt het teken van de voltooiing. Anguel belichaamt de laatste cycli van de evolutie, van het hoogste potentieel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Maya’s zeggen over Anguel : Anguel draagt het teken van de voltooiing. Anguel belichaamt de laatste cycli van de evolutie, van het hoogste potentieel."— Transcript van de presentatie:

1 De Maya’s zeggen over Anguel : Anguel draagt het teken van de voltooiing. Anguel belichaamt de laatste cycli van de evolutie, van het hoogste potentieel van alle leven.

2 Anguel ‘staat voor’ manifesteren.Manifestatie vereist geduld, doorzettingsvermogen en voltooiing.

3 Anguel is een voorbeeld voor het absorberen en circuleren van onvoorwaardelijke liefde zonder hier iets voor terug te verwachten.

4 Anguel = Angelus = Hemelse bode Zijnde de Hemelse bode, kwam hij in dit leven om jou, mens, te wijzen op je oprechte hart.

5 De mens heeft verwachtingen van mij, heeft oordelen en vooroordelen over mij, maar ik hoef niet ‘iemand’ te zijn, ik hoef niet ‘iets’ te zijn.

6 Ik wil geen verwachtingen opgelegd krijgen, ik wil alleen maar ZIJN, Zijn zoals ik vanuit mijn innerlijk wezen BEN, ZIJN vanuit onvoorwaardelijke liefde. Ik BEN onvoorwaardelijke liefde.

7 Hoe is het met jou? Kun jij zijn zoals je BENT? Wie BEN jij van binnen? Hoe is het met jou?


Download ppt "De Maya’s zeggen over Anguel : Anguel draagt het teken van de voltooiing. Anguel belichaamt de laatste cycli van de evolutie, van het hoogste potentieel."

Verwante presentaties


Ads door Google