De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Maya’s zeggen over Boebie : Boebie is een grote bron van kennis; is een uitstekende docent en onderzoeker. Hij bezit diepe wijsheid en gezond verstand.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Maya’s zeggen over Boebie : Boebie is een grote bron van kennis; is een uitstekende docent en onderzoeker. Hij bezit diepe wijsheid en gezond verstand."— Transcript van de presentatie:

1 De Maya’s zeggen over Boebie : Boebie is een grote bron van kennis; is een uitstekende docent en onderzoeker. Hij bezit diepe wijsheid en gezond verstand voor leiding en bescherming v.d. gemeenschap.

2 Boebie is begiftigd met een briljante visie die anderen ontbreekt. Hij is erg geavanceerd, vergevorderd. Hij heeft een natuurlijke diepe spiritualiteit. Boebie draagt het teken van de voltooiing. Hij belichaamt het hoogste potentieel van alle leven.

3 Gekoppeld met de cycli van de maan, ademt hij met de uitgesproken vrouwelijke energie van de eenheid, veiligheid en warmte. Boebie ‘staat voor’ rechtvaardigheid, harmonie en evenwicht.

4 Boebie is de aloude wijze. Boebie is de grote leermeester die het verkrijgen van alle kennis terugbrengt tot het onder ogen zien van je angsten.

5 Boebie zelf zegt: Als je in angst bent kun je niet in liefde zijn, maar vanuit liefde leer je alles. Ga in hartscontact met ieder levend wezen en je angsten zullen verdwijnen.

6 Laat je angsten los en je staat open voor alle lessen en kennis die je omgeving jou wil geven.

7 Hoe is het met jou ? Spreek jij de ‘taal ‘ der liefde? Hoe is het met jou ? Ben jij in hartscontact met je omgeving?


Download ppt "De Maya’s zeggen over Boebie : Boebie is een grote bron van kennis; is een uitstekende docent en onderzoeker. Hij bezit diepe wijsheid en gezond verstand."

Verwante presentaties


Ads door Google