De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De educatieve SPEELplaats Bachelorproef HoGent Jennifer, Amber, Liesbet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De educatieve SPEELplaats Bachelorproef HoGent Jennifer, Amber, Liesbet."— Transcript van de presentatie:

1 De educatieve SPEELplaats Bachelorproef HoGent Jennifer, Amber, Liesbet

2 De educatieve SPEELplaats DOEL – OPZET Het ontwikkelen van ervaringsgericht materiaal voor de inrichting van een educatieve speelplaats, -weide om de ontdekkingsmogelijkheden bij kleuters te stimuleren buiten de klas. Het ontwikkelen van ervaringsgericht materiaal voor de inrichting van een educatieve speelplaats, -weide om de ontdekkingsmogelijkheden bij kleuters te stimuleren buiten de klas. Een educatieve speelplaats inrichten die mogelijkheden biedt voor buiten onderwijs tijdens de lesuren en speelplezier op andere momenten. Een educatieve speelplaats inrichten die mogelijkheden biedt voor buiten onderwijs tijdens de lesuren en speelplezier op andere momenten. Een school zoeken die wil samenwerken om dit project te realiseren. Een school zoeken die wil samenwerken om dit project te realiseren.

3 De educatieve SPEELplaats Onderzoek uitvoeren naar de noden van de leerlingen en de leerkrachten van de school voor het inrichten van een educatieve speelplaats. Onderzoek uitvoeren naar de noden van de leerlingen en de leerkrachten van de school voor het inrichten van een educatieve speelplaats. In samenspraak/samenwerking met het schoolteam passende elementen vinden voor het inrichten van de educatieve plek In samenspraak/samenwerking met het schoolteam passende elementen vinden voor het inrichten van de educatieve plek Het opstellen van een plan dat afhankelijk van het schoolbudget in ≠ fasen kan worden gerealiseerd Het opstellen van een plan dat afhankelijk van het schoolbudget in ≠ fasen kan worden gerealiseerd

4 De educatieve SPEELplaats De inplanting van één of meerdere realisaties voor het einde van het schooljaar 2014-2015

5 De educatieve SPEELplaats Thinglink is een gratis tool waarmee illustraties kunnen worden voorzien van pointers. Ga je met de muiswijzer naar zo’n pointer dan verschijnt er een tekst. Klik je op zo’n pointer dan worden illustraties, foto’s, websites, filmpjes, geluiden, … geopend. De 3 studentes maakten een thinglink om ons te tonen hoe onze educatieve speelplaats er zou kunnen uitzien.

6 De educatieve SPEELplaats


Download ppt "De educatieve SPEELplaats Bachelorproef HoGent Jennifer, Amber, Liesbet."

Verwante presentaties


Ads door Google