De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje."— Transcript van de presentatie:

1

2 1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje voor nieuwe dataverbinding. (+) 6.Druk op Naam. Toets Vodafone live! in en druk op OK 7. Druk op APN. Toets live.vodafone.com in. Druk op OK. 8. Druk op MCC. Toets 204 in en druk op OK 9. Druk op MNC. Toets 04 in en druk op OK

3 10. Druk op Verificatie type 10.2 Druk op pap. 11. Druk op Type toegangspunt. Toets default in en druk op OK. 12 Druk op Drager. 12.2 Druk op Niet- gespecificeerd. 13.1 druk op het icoontje voor menu. 13.2 Druk op Opslaan. 13.3 Druk in het veld naast de dataverbinding zodat het veld wordt ingevuld. 14 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

4 1.2 Druk op Meer netwerken. 1.3 Druk op Mobiele netwerken. 1.4 Druk op Netwerkoperators. 2 Druk op het gewenste netwerk. 3 Druk op Automatisch selecteren 4 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.

5 1 Pak de achterklep links vast en haal de klep weg. 2.1 Plaats de simkaart zoals getoond is op de tekening bij de simkaarthoud er. 2.2 Schuif de simkaart in de houder. 3 Plaats de batterij in de telefoon met de bovenkant eerst, zodat de contacten van de batterij tegen de corresponderende contacten in de telefoon passen, en druk de batterij op haar plaats. 4 Leg de achterklep op de telefoon en druk de klep op zijn plaats.

6 1.1 Druk op het icoontje voor instellingen. 1.2 Druk op Accounts. 1.3 Druk op Account toevoegen. 1.4 Druk op Google. 2 Druk op Bestaand. 3.1 Druk op Wachtwoord en toets het 3.2 Druk op de pijl rechts. Druk op OK.Volg de aanwijzingen op het scherm om instellingen voor je Google-account te kiezen 3.3 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm

7 1 Druk op Internet. 2 Druk op de adresbalk. 3.1 Druk op het icoontje voor favoriet toevoegen. 3.2 Bewerk de naam van de favoriet en druk op Opslaan. 4 Druk op het icoontje voor favorieten. 4.2 Druk op de gewenste favoriet. 5 Druk op de home- toets om af te sluiten en terug te keren naar het startscherm.


Download ppt "1. Druk op het icoontje voor instellingen. 2. Druk op meer netwerken. 3. Druk op mobiele netwerken. 4. Druk op namen toegangs punten. 5. Druk op het icoontje."

Verwante presentaties


Ads door Google