De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,"— Transcript van de presentatie:

1 Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,
en ja hoor weer een agent met een lasergun. Ik reed maar een kleine 35 km te hard, maar natuurlijk moest ik stoppen.

2 Of meneer agent mijn rij- en kentekenbewijs even mocht zien. Dat mocht, en terwijl hij deze bekeek vroeg hij waar ik zo snel naartoe ging. "ik ben op weg naar mijn werk" zei ik "en wat doet u voor dan voor werk" wou de agent weten

3 “Ik ben penisverlenger"
zei ik. “Ik ben penisverlenger" "een penisverlenger?“ zei de agent verbaasd, "daar heb ik nog nooit van gehoord! hoe doet u dat?" "ach", zei ik, "er zijn verschillende manieren en gereedschappen voor, maar we hangen de heren ook wel eens aan hungeslachtsdeel op totdat deze uitgerekt is tot ongeveer één meter tachtig".

4 onbetaalbaar!!!!! riep de agent, "één meter tachtig!"
"wat moet je in hemelsnaam met een lul van één meter tachtig?!" "die geven we een lasergun en zetten we langs de weg!" Boete voor 35 km te snel rijden: 187 euro Boete voor de belediging van een ambtenaar in functie: 50 euro onbetaalbaar!!!!! De blik in z'n ogen:

5 Het solicitatie gesprek
Een notaris zoekt een nieuwe medewerker om zijn akten af te stempelen, En omdat op sommige formulieren wel 10 stempels nodig zijn moet de nieuwe medewerker natuurlijk tot 10 kunnen tellen. De eerste sollicitant meldt zich aan

6 De notaris vraagt of hij tot 10 kan tellen. "Ja, natuurlijk," antwoordt de man "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0" "Ja goed" zegt de notaris "maar kun je dat ook vooruit?" "Nee," is het antwoord "Ik heb hiervoor bij de NASA gewerkt en daar telden we altijd zo."

7 "Niet geschikt! Ik wens u nog een prettige dag verder.
En stuurt u a.u.b. even de volgende naar binnen." De volgende sollicitant, als hem gevraagd wordt of hij tot 10 kan tellen zegt hij : "Jazeker, 1, 3, 5, 7, 9, 10, 8, 6, 4, 2.!" "Ja, maar kunt u niet van 1 tot 10 tellen in de normale volgorde?" "Nee" zegt de man, "Ik ben postbode geweest en zo heb ik altijd geteld als ik de huisnummers naliep."

8 "Bedankt en tot ziens, de volgende a.u.b.!"
De notaris weer, "kunt u tot 10 tellen?" De derde kandidaat, "Zeker, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10." "Dat is geweldig, waar hebt u hiervoor gewerkt?" "Nou, bij de Nederlandse Spoorwegen." "Bij de Nederlandse Spoorwegen? Daar sta ik van te kijken.

9 Power Po(i)ntje Ook dit is er weer één van
Zeg eens, niet dat het nodig is, maar, kunt u ook verder tellen dan 10?" vraagt de notaris "Maar natuurlijk”,zegt de man Boer, Vrouw, Heer, Aas Ook dit is er weer één van Power Po(i)ntje

10 john zijn site zie ook bij links , bep


Download ppt "Onbetaalbaar Rij ik vandaag naar m'n werk,"

Verwante presentaties


Ads door Google